Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Districtscompetitiewedstrijden aanstaand weekend (nog) niet afgelast!
Op dit moment heeft de competitieleiding van het district Noord Holland nog geen beslissing genomen over de veldwedstrijden die gepland staan voor komend weekend. De breedteteams Veteranen dienen de site goed in de gaten te houden of er dit weekend wel of niet gespeeld zal worden!

De KNHB heeft op dit moment alleen de landelijke bondscompetitie wedstrijden afgelast voor zaterdag 11 en zondag 12 december.
De competitieleiding van de KNHB is van mening dat door het verschil in weersomstandigheden per regio een eerlijk competitieverloop niet in alle gevallen gewaarborgd is. De meeste velden zijn in verband met vorst en/of sneeuw in ieder geval tot halverwege deze week afgekeurd waardoor de voorbereidingsmogelijkheden op de wedstrijden zeer beperkt zijn. Daarnaast kan het spelen op kunstgrasvelden bedekt met sneeuw de vezels van de kunststofmat ernstig beschadigen.
De competitieleiding beraadt zich op de inhaaldata en komt binnenkort met een alternatief programma. Informatie over wedstrijden in de districtscompetities vindt u op www.knhb.nl.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda