Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Eerste dag EHL op zonovergoten Kopje
Vrijdagochtend om 9 uur werd de Euro Hockey League KO16 feestelijk geopend door de burgemeester van Bloemendaal Dhr.Nederveen in aanwezigheid van de voorzitters van de EHL, Jons Hensel, en hockeyclub Bloemendaal, Guus de Gruiter. Na het oplaten van oranje ballonnen door enkele Bloemendaal jeugdleden, begon het toernooi met de wedstrijd tussen het Engelse Beeston en het Russische team Dinamo Kazan, die eindigde in een 2-0 overwinning voor de Engelsen.
Om 12.00 uur traden Club de Campo en Pembroke Wanderers aan op KG1. De Spanjaarden zorgden voor een overwinning, die niet eens op het scorebord paste (11-0) en gaven hiermee een sterk visitekaartje af op het Kopje.
Om 14.30 uur was het de beurt aan HGC, die het na een 1-0 voorsprong nog lastig leek te krijgen tegen de Ierse mannen van Glenanne maar uiteindelijk met een 2-0 overwinning van het veld stapte.
De spannendste wedstrijd van de dag was de laatste tussen het Duitse Mannheim en het Spaanse Atletic Terassa. Aangezien de wedstrijd zelfs na verlenging op 1-1 stond, begonnen beide teams aan een penalty shoot out. Aangemoedigd door vele honderden supporters werd de wedstrijd in een oranje avondzon uiteindelijk gewonnen door de Spanjaarden, die hier overduidelijk dolgelukkig mee waren!
Als toetje van deze eerste toernooidag speelde JA1 van Bloemendaal een vriendschappelijke wedstrijd tegen de under 18 selectie van het Engelse Beeston en zo werd een prachtige eerste EHL dag afgesloten. Op naar morgen!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda