Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Heren 1 bedankt alle Bloemendalers

Beste Bloemendalers,

Vandaag hebben we rustig de tijd gehad om terug te kijken op de afgelopen dagen. Wat is er ontzettend veel gebeurd. Te beginnen met de wedstrijd tegen UHC op zaterdag. Door de wedstrijden van de afgelopen 2 jaar tegen UHC stond er veel spanning op het duel. Zoals vaak in topwedstrijden werd ook deze wedstrijd in de laatste minuten beslist. Een heerlijke actie van de Ridder met een nog mooiere afronding van Nick besliste het duel. Een oorverdovend geluid op ’t Kopje. We waren door naar de kwartfinale.  

En dan maar gelijk door naar het verlies van gisteren tegen OZ. Wat een enorme teleurstelling.   Dat is niet in woorden te omschrijven. Alles gegeven wat we konden, maar het geluk viel helaas net niet onze kant op.

Maar als we verder terug kijken op de afgelopen dagen, wat er allemaal rondom onze wedstrijden is gebeurd, dan zijn wij als heren 1 ook ontzettend trots op alles wat er is neergezet op de club en trots op alle mensen die hebben bijgedragen aan de mooiste sfeer die we ooit hebben meegemaakt in een EHL ronde.

Dat we dit soort wedstrijden mogen spelen, voor 5000 uitzinnige Bloemendalers op onze eigen club vergeten we nooit meer. Mooier hadden we het niet kunnen wensen. Ook de positieve reacties na de wedstrijd van jullie heeft ons erg goed gedaan. Ondanks onze uitschakeling waren jullie trots op ons. Deze steun zegt veel. Bedankt daarvoor!!!

Zoals Dave ons na de wedstrijd zei: ‘Echte toppers komen 2x zo sterk terug na een tegenslag’. En dat gaan we laten zien in de Play-Offs.

Aan de hele club, de organisatie, de vrijwilligers, de supporters, en de Bloemigans: nogmaals bedankt voor het mooie weekend!

Tot langs de lijn,

Heren 1

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda