Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Lidmaatschap 
Lid worden van HC Bloemendaal

Hockeyclub Bloemendaal oefent een grote aantrekkingskracht uit op iedereen uit onze omgeving die wil hockeyen. Voor senioren, veteranen en trimhockeyers kunnen we vaak een plaats vinden in een geschikt team. In verband met de omvang van onze accommodatie lukt dat helaas niet altijd voor de jeugd die bij ons lid wil worden.


Jeugd

Jeugdspelers zijn heel welkom op HC Bloemendaal. De club moet echter rekening houden met de capaciteit van de accommodatie en de velden. Daarom is de club beperkt in het aantal aannames en worden er bij de jeugd per leeftijdscategorie jaarlijks maxima gesteld.


Aanmelding van nieuwe jeugdleden kan uitsluitend door het volledig invullen en inzenden van het inschrijfformulier op onze website (onder het kopje 'de club' en vervolgens 'lidmaatschap' en 'inschrijfformulier' (of deze link).


Voor seizoen 2023/2024 kunnen jeugdleden in de week na de voorjaarsvakantie aangemeld worden. Alle aanmeldingen vanaf maandag 6 maart 2023 (10.00 uur) tot maandag 13 maart 2023 (10.00 uur) zullen in behandeling worden genomen. Het precieze tijdstip van de aanmelding in dit tijdvak is daarbij niet relevant.


Voor aanmelding bij de Musjes geldt dat een kind vóór 1 december 2023 zes jaar oud moet zijn. Let op: een kind dat tussen 1 oktober en 1 december jarig is, moet bij aanvang van het hockeyseizoen naar groep drie van de basisschool gaan om Mus te kunnen worden. Bij aanname dient een (kopie) identiteitsbewijs te worden getoond.


De bevestiging van de inschrijving (en de latere correspondentie over wel/geen aanname) verzenden we per mail.

De aanname-commissie zal vervolgens elke aanmelding op zorgvuldige wijze beoordelen. HC Bloemendaal is een familieclub, daarom wordt bij het besluit over wel/geen aanname o.a. rekening gehouden met de volgende factoren:


 

  • al bij HC Bloemendaal hockeyende broertjes of zusjes;
  • al bij HC Bloemendaal hockeyende ouders (minimaal één volledig seizoen gespeeld; NB trimleden vallen hier niet onder);
  • afstand van de club tot het woonadres van het kind;
  • een HC Bloemendaal verleden van het kind of de ouder.

 

De definitieve beslissingsbevoegdheid over aanname als lid ligt bij het bestuur.


In de loop van de maand mei krijg je bericht per mail of er voor komend seizoen wel of geen plek beschikbaar is voor jouw kind.


Let er op dat je het juiste mailadres in het formulier vermeldt. Houd ook je spambox in de gaten. De ervaring leert dat email dikwijls in de spambox terecht komt.


Topjeugd en talenten

Bijzonder talentvolle spelers/speelsters die in aanmerking willen komen voor een eerste team kunnen (vrijblijvend) het inschrijfformulier invullen en een mail sturen naar [email protected] met een motivatie. De coördinator topjeugd zal vervolgens contact met je opnemen.


Senioren, veteranen en G-hockey

Senioren en veteranen kunnen zich het hele jaar door aanmelden via het inschrijfformulier op deze site. Informatie is te verkrijgen via [email protected].


Voor aanmeldingen bij G-hockey kun je mailen naar g[email protected]. Voor meer informatie hierover kun je ook kijken op onze site onder het kopje "hockey” en dan onder "G-hockey”.


 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda