Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Arbitrage 

Scheidsrechters zijn voor HC Bloemendaal belangrijk. Elke wedstrijd die gespeeld wordt, hoort namelijk gefloten te worden door twee scheidsrechters die zich onafhankelijk kunnen opstellen en kennis hebben van de spelregels. En iedereen, van speler tot publiek, waardeert het enorm wanneer een wedstrijd goed gefloten wordt.


Beleidsplan

Om dit te realiseren werken we al enige jaren met een arbitragebeleidsplan waarin de belangrijkste afspraken en ambities zijn vastgelegd. 

Van zowel ouders van jeugdspelers als van de senioren wordt verwacht dat zij zich actief opstellen als vrijwilliger binnen de club. Een van die bijdragen is het fluiten van wedstrijden.

HC Bloemendaal investeert daarom in de jeugdopleiding (iedereen vanaf 16 jaar haalt zijn scheidsrechterskaart) en een opleiding voor de ouders van jeugdleden en senioren. Naast theorie is er uitgebreid aandacht voor de praktijk en worden nieuwe scheidsrechters in de wedstrijd begeleid. Bovendien zorgen we dat iedereen die al een kaart heeft zijn kennis op peil kan houden met opfriscursussen. En voor de experts onder de scheidsrechters wordt jaarlijks een masterclass gegeven. 


Cursussen

Voor cursussen kunt u de agenda checken, spelregels zijn te vinden onder arbitrage/ regels en arbitrage/signalen op deze website. Zie ook www.knhb.nl voor de laatste informatie hierover.

Voor informatie kunt u zich altijd terecht bij [email protected]

 


 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda