Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Winkel: "De Kleedkamer" 

 

Via de OSAKA webshop en (op een aantal specifieke dagen) in onze winkel "De Kleedkamer" wordt alle officiĆ«le OSAKA clubkleding verkocht: wedstrijdshirts, -rokjes, -broeken en -kousen. Daarnaast zijn er trainingsshirts, trainingspakken en damesshorts verkrijgbaar. Schoenen en sticks worden niet in de winkel op de club verkocht. 

Winkel "De Kleedkamer" bevindt zich beneden aan de zijkant van het clubhuis. Betaling in de winkel kan alleen met pin.

Webshop
Via onderstaande link kom je op de OSAKA website waar je de HC Bloemendaal clubkleding kunt aanschaffen, https://shop.osakaworld.com/hcbloemendaal. Wanneer je de volgende code invult bij het afrekenen betaal je geen verzendkosten: B2C-CLUB-HCBLM-FS

Het kan zijn dat niet alle items beschikbaar zijn via de webshop. Deze zijn dan mogelijk wel via de winkel op de club verkrijgbaar. Op afspraak kun je in de winkel op de club shoppen. Stuur voor het maken van een afspraak een mail naar [email protected] Ook wanneer je kleding wilt passen voordat je het aanschaft via de website kun je een afspraak maken. In de winkel is van alle maten doorgaans een exemplaar aanwezig.

Openingstijden "De Kleedkamer"
De winkel op de club is op bepaalde specifieke dagen in het jaar geopend, zoals tijdens de kick-off of voor de feestdagen. Deze dagen worden vooraf gecommuniceerd via de site. 

  
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda