Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Keepers en Materialen 

De Materialencommissie


De materialencommissie is een kleine club enthousiaste vrijwilligers die heel hard werkt om ieder team en hun keeper te voorzien van de best mogelijke keepersmaterialen binnen het beschikbare budget. Dit wordt gedaan voor zowel de vaste, als alle wisselkeepers. Verder beheert de materialencie de keeper-lockers en verzorgt de commissie de lijnstopmaskers voor de teams die daar gebruik van willen maken. De materialencie opereert vanuit het materialenhok aan de zijkant van de schuur achter het clubhuis, waar ook het keepershok in zit.

Keepersuitrusting en maskers


Aan het begin en eind van het hockeyseizoen en het zaalhockeyseizoen wordt een aantal data gecommuniceerd voor uitgifte en inleveren van materiaal. Bij elke uitgifte wordt gebruik gemaakt van (borg) formulieren. Deze dienen correct en volledig ingevuld te worden om zodoende de inventarisatie en contactgegevens up-to-date te hebben.  


Materialen waar borg voor gevraagd wordt:

 • Lijnstop masker ( deze zijn erg gewild en verdwijnen met grote regelmaat)
• Zaalmateriaal (het zaalmateriaal is alleen voor in de zaal en dus niet voor op het veld!) 
• Lockers (met cijferslot) Voor het gebruik van een locker is een cijferslot gewenst. Wanneer je de code aan ons bekend maakt, kunnen we vervanging makkelijker organiseren. 

Wat te doen als je materiaalpech hebt?


Wanneer je tijdens het seizoen materiaalpech hebt of materiaal wil omruilen, mail dan naar [email protected] om een afspraak te makenbij het materialenhok. 

Lockers

Als je vaste keeper bent, mag je een locker aanvragen. Mail je gegevens en team naar [email protected]. Voor het gebruik van een locker is een cijferslot gewenst. Wanneer je de code aan de materialencommissie bekend maakt, kunnen zij makkelijk vervanging organiseren. Keeperstassen buiten de lockers worden ingenomen. De lockerruimte is alleen beschikbaar voor de keepers van HC Bloemendaal.

Omgang met materialen


Heb je een locker tot je beschikking; berg dan de materialen consequent in je locker en doe te allen tijde je locker op slot. Te vaak liggen losse tassen met keepersmateriaal in de ruimte. Deze spullen kunnen worden ingenomen en achter slot en grendel worden geplaatst. Dit kan betekenen dat wanneer je je spullen niet op de juiste wijze opruimt, je de eerstvolgende keer geen materiaal tot je beschikking hebt. 

Wanneer je spullen nat zijn door regen, het waterveld of een hele zware training, gooi dan niet alles in de tas, maar laat het eerst drogen. Dit kan door de tas open te zetten, je spullen los in de locker te plaatsen of thuis goed te laten drogen en eventueel schoon te maken. Zeker bij de wisselkeepers is het wel zo prettig dat de volgende keeper schone en droge spullen mag aantrekken.

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met de materialencommissie: [email protected]

 
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda