Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Welkom bij HC Bloemendaal 
Onder aan 't Kopje verbindt het Oranjegevoel ons al meer dan 100 jaar. Hier gaan plezier en ontwikkeling, familie- en tophockey hand in hand...
 
Hockeyclub Bloemendaal is een gezellige familieclub, op een van de mooiste plekjes van Nederland. Op onze club gaat familiehockey hand-in-hand met top-hockey. We proberen iedereen op zijn eigen niveau te laten spelen. Plezier staat voorop, in welk team je ook speelt. Talenten krijgen op HC Bloemendaal volop de kans zich te ontwikkelen, maar ook vriendenteams krijgen alle ruimte. Onze jongste 'musjes', junioren, senioren, veteranen, G-hockeyers, trimhockeyers en tophockeyers: samen zijn we HC Bloemendaal! Kijk hier voor informatie over de verschillende lidmaatschapsvormen en contributie.


Breedte- en tophockey
Tophockey hoort bij Bloemendaal en breedte-hockey vormt de basis van de club. Bloemendaal is trots op haar sportieve verleden en tradities. De club heeft vele goede hockeyers voortgebracht en is ook nu met veel teams succesvol. Door veel aandacht te besteden aan de jeugd en talentontwikkeling wil Bloemendaal haar sportief sterke positie behouden. Bloemendaal is goed in het opleiden van spelers, coaches, trainers en scheidsrechters. We werken met een uitgebreid jeugdplan en goede trainers voor alle teams.

Spelplezier en talentontwikkeling
Van de ruim 1600 leden bestaat meer dan de helft uit jeugdleden. Zij vormen een gevarieerde groep. Voor de jeugdtrainersstaf is het de belangrijkste uitdaging om de jeugdspelers zoveel mogelijk hockeyplezier bij te brengen en ieder talent aandacht te geven om zich te ontwikkelen. De topteams bij de jeugd spelen op de hoogste niveaus en regelmatig worden spelers geselecteerd voor districts- en nationale jeugdteams.

Tophockey
Het eerste heren- en damesteam van HC Bloemendaal spelen beide in de hoofdklasse. Heren 1 heeft veertien keer het landskampioenschap, drie keer de Europa Cup en drie keer de EHL gewonnen. Deze sportieve successen hebben er voor gezorgd dat Bloemendaal voor hockeyliefhebbers over de hele wereld een begrip is en dat ook buitenlandse tophockeyers graag voor onze club komen spelen.
 
Typisch Bloemendaal
Hockeyclub Bloemendaal draait op heel veel vrijwilligers. De betrokkenheid van deze groep leden, oud-leden en ouders bij alle activiteiten en evenementen zorgt voor die typische, gezellige Bloemendaal-sfeer. De club heeft ook een eigen supportersvereniging, de 'Bloemigans' en een actieve oud-leden vereniging, 'Zomerzorg'. Alles waar HC Bloemendaal voor staat - sportiviteit, plezier, passie, betrokkenheid en gastvrijheid - vind je terug in onze '14 regels van Teun'.

Accommodatie
Vanaf het begin van haar bestaan is de club gevestigd aan de voet van het bekende Kopje van Bloemendaal. Deze prachtige locatie, tegen de duinrand, draagt bij aan de bijzondere sfeer van de club. We beschikken over 3 watervelden en 1 zand-ingestrooid kunstgrasveld. Voor iedereen die zich op onze accommodatie bevindt (of je nu lid, te gast, toeschouwer of van de pers bent) gelden onze huisregels. Ons gezellige clubhuis is het hart van de club, met prima horeca-faciliteiten. Je kunt er betalen met pin of met de Mus-pas. HC Bloemendaal heeft ook een eigen winkel, "de Kleedkamer", waar de officiĆ«le Osaka-Bloemendaal-clubkleding wordt verkocht.
 
Communicatie
We vinden het belangrijk om onze leden, oud-leden, vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden goed te informeren over onze clubactiviteiten. Daarvoor gebruiken we verschillende kanalen: naast de HC Bloemendaal-website is er de digitale nieuwsbrief "de Postmus", het periodieke magazine MusPlus en natuurlijk de HC Bloemendaal-app. In de app vind je onze actuele nieuwsberichten en alle info over teams, wedstrijdprogramma's en standen en een handige activiteiten-agenda. De app is gratis te downloaden in de AppStore of op Google Play. Om in te loggen gebruik je jouw lidnummer. Dit nummer is te vinden op de contributiefactuur en wordt aan het begin van het seizoen naar alle leden gemaild. HC Bloemendaal is ook actief op Facebook en heeft op Instagram meer dan 12.000 volgers.

Sponsors
Onze sponsors maken het mogelijk om onze sportieve en maatschappelijke ambities waar te maken. De samenwerking tussen de sponsors en onze club is een absolute 'win-win'. Interesse om ook sponsor te worden? Kijk dan op onze sponsorpagina.

 


 
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda