loginmuspas opladenvolg ons: 
 
Lidmaatschap 
 

Welkom op HC Bloemendaal

 

Hockeyen bij Bloemendaal is gezellig. De club ligt op een van de mooiste plekjes van Nederland. Op Bloemendaal gaat top-hockey en familiehockey hand in hand. Op de club proberen we iedereen op zijn eigen niveau te laten spelen. Talenten krijgen op HC Bloemendaal volop de kans zich te ontwikkelen. We werken met een uitgebreid jeugdplan en heel goede trainers voor alle teams.


Plezier staat voorop, in welk team je ook speelt


Hockeyclub Bloemendaal oefent een grote aantrekkingskracht uit op iedereen die wil hockeyen. Voor senioren, veteranen en trimhockeyers kunnen we altijd een plaats vinden. Dat lukt helaas niet altijd bij de jeugd die wil hockeyen.

 

Jeugd


Jeugdspelers zijn heel welkom op HC Bloemendaal. De club moet echter rekening houden met de capaciteit van de accommodatie en velden. Daarom is de club beperkt in de aanname van leden en worden bij de jeugd per leeftijdscategorie maxima gesteld.

 

Aanmelding van nieuwe jeugdleden kan UITSLUITEND via de website. Aanmelden voor komend seizoen is niet meer mogelijk. Voor seizoen 2018/2019 kan dit op de eerste dag na de voorjaarsvakantie op maandag 5 maart. Vanaf 10.00 uur kan er worden ingeschreven via de website, onder het kopje 'de club' en vervolgens 'lidmaatschap' en 'inschrijfformulier'.


De aannamecommissie zal elke aanmelding zorgvuldig behandelen. Daarbij gelden de volgende criteria:


1. HC Bloemendaal is een familieclub. Om die reden hebben broertjes/zusjes van spelende leden (op zaterdag of zondag) een voorkeurspositie.

 

2. De overige criteria spelen in willekeurige volgorde een rol bij de aanname:

 

  • Postcode van de woonadres
  • Het eventuele hockeyverleden van het kind; wanneer een kind hockeyervaring heeft, is het makkelijker in een team te plaatsen
  • Het hockeyverleden van een ouder. Het technisch kader bestaat uit vrijwilligers en hockeyervaring kan hierbij een voordeel zijn.
  • Het HC Bloemendaal verleden; wij willen graag weten of u voorheen al lid bent geweest van onze hockeyclub.
  • De bereidheid tot vrijwilligerswerk op onze vereniging, naast de verplichte taken als rijden, bardienst en wedstrijden fluiten.

 


Voor 1 mei krijgt u bericht omtrent de aanname. Dit heeft te maken met de datum van opzegging lidmaatschap (vóór 1 mei).

 

Topjeugd en talenten


Talentvolle spelers/speelsters die in aanmerking willen komen voor een eerste team kunnen (vrijblijvend) het inschrijfformulier invullen en een mail sturen naar [email protected] met een motivatie. De club neemt vervolgens contact op voor eventuele vervolgstappen.


Senioren en veteranen


Senioren en veteranen kunnen zich het hele jaar door aanmelden via het inschrijfformulier op deze site. Informatie is te verkrijgen via [email protected]

Wij hopen u binnenkort op hockeyclub Bloemendaal te ontmoeten!

 

 


 

 
Agenda