Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Lidmaatschap 

Welkom op HC Bloemendaal
 
Hockeyclub Bloemendaal is een gezellige familieclub, die ligt op een van de mooiste plekjes van Nederland. Op de club gaat familiehockey hand in hand met top-hockey. We proberen iedereen op zijn eigen niveau te laten spelen. Talenten krijgen op HC Bloemendaal volop de kans zich te ontwikkelen maar ook vriendenteams krijgen de ruimte. We werken met een uitgebreid jeugdplan en goede trainers voor alle teams.

Plezier staat voorop, in welk team je ook speelt

Hockeyclub Bloemendaal oefent een grote aantrekkingskracht uit op iedereen uit onze omgeving die wil hockeyen. Voor senioren, veteranen en trimhockeyers kunnen we vaak een plaats vinden in een geschikt team. In verband met de omvang van de club lukt dit helaas niet altijd voor de jeugd die bij ons lid wil worden.

Jeugd

Jeugdspelers zijn heel welkom op HC Bloemendaal. De club moet echter rekening houden met de capaciteit van de accommodatie en de velden. Daarom is de club beperkt in het aantal aannames van leden en zijn er bij de jeugd per leeftijdscategorie maxima gesteld.

Aanmelding van nieuwe jeugdleden kan UITSLUITEND via de website. Aanmelden voor het huidige seizoen is niet meer mogelijk. Voor seizoen 2019/2020 kun je je vanaf 4 maart 2019 aanmelden. Alle inschrijvingen vanaf maandag 4 maart 10.00 uur tot maandag 11 maart 10.00 uur zullen in aanmerking worden genomen. Het precieze tijdstip van de aanmelding in dit tijdvak is daarbij niet van relevant. Het aanmeldformulier op onze site kun je vinden onder het kopje 'de club' en vervolgens 'lidmaatschap' en 'inschrijfformulier'.

Let op, voor aanmelding bij de Musjes geldt: vóór 1 december 2019 zes jaar oud zijn èn minimaal in groep drie van de basisschool zitten. Bij aanname dient een kopie identiteitsbewijs te worden getoond.

De aannamecommissie zal elke aanmelding zorgvuldig behandelen en (voorlopig) beoordelen met in acht neming van de volgende criteria:

1. HC Bloemendaal is een familieclub. Om die reden hebben broertjes/zusjes van spelende leden een voorkeurspositie.

2. Ook aan kinderen met ouders die zelf spelend lid zijn geven wij enige voorkeurspositie (minimaal één volledig seizoen gespeeld; n.b. trim- en trainingsleden vallen hier niet onder).

3. Er wordt gekeken naar de afstand van de club tot het woonadres van het op te geven lid.

4. Een HC Bloemendaal verleden telt mee; wij willen bij de aanmelding dus graag weten of u of uw kind voorheen al lid zijn geweest van onze hockeyclub.

5. HC Bloemendaal draait op vrijwilligers. Van ouders van jeugdleden wordt dan ook verwacht dat zij bereid zijn tot vrijwilligerswerk op onze vereniging, naast de verplichte taken als rijden, bardienst en wedstrijden fluiten.

De definitieve beslisbevoegdheid over de aannames ligt uiteindelijk bij het bestuur.

In de loop van de maand mei krijg je bericht per mail over de aanname. Uitsluitend tot 1 juni kan worden gecorrespondeerd over de aannames en afwijzingen. Na deze datum zal niet meer op uw mail worden gereageerd! Let er dus op dat het juiste mailadres in het formulier vermeld wordt.

Topjeugd en talenten

Bijzonder talentvolle spelers/speelsters die in aanmerking willen komen voor een eerste team kunnen (vrijblijvend) het inschrijfformulier invullen en een mail kunnen sturen naar [email protected] met een motivatie. De commissie topjeugd zal vervolgens contact met je opnemen.

Senioren, veteranen en G-hockey

Senioren en veteranen kunnen zich het hele jaar door aanmelden via het inschrijfformulier op deze site. Informatie is te verkrijgen via [email protected]

Voor aanmeldingen bij G-hockey kunt u mailen naar [email protected] Voor meer infommatie hierover kunt u ook kijken op onze site onder het kopje "hockey” en dan onder "G-hockey”.

Wij hopen je binnenkort op hockeyclub Bloemendaal te ontmoeten!

 

 


 

 
HCBloemendaal TV
 
Agenda