Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 15 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
15:50 Thuis JO18-4 HSC Hermes JO18-1
Winkel: "De Kleedkamer" 

 

Via de OSAKA webshop en (op een aantal specifieke dagen) in onze winkel "De Kleedkamer" die je vindt onder in het clubhuis, wordt alle officiĆ«le OSAKA clubkleding verkocht: wedstrijdshirts, -rokjes, -broeken en -kousen. Daarnaast zijn er trainingsshirts, trainingspakken en damesshorts verkrijgbaar. Schoenen en sticks worden niet in de winkel op de club verkocht. 

Betaling in de winkel kan alleen met pin.

Webshop
Via onderstaande link kom je op de OSAKA website waar je de HC Bloemendaal clubkleding kunt aanschaffen, https://shop.osakaworld.com/hcbloemendaal. Wanneer je de volgende code invult bij het afrekenen betaal je geen verzendkosten: B2C-CLUB-HCBLM-FS

Het kan zijn dat niet alle items beschikbaar zijn via de webshop. Deze zijn dan mogelijk wel via de winkel op de club verkrijgbaar. Daarvoor kun je een afspraak maken door een mail te sturen naar [email protected] Ook wanneer je kleding wilt passen voordat je het aanschaft via de website kun je een afspraak maken. In de winkel is van alle maten altijd een exemplaar aanwezig.

Openingstijden "De Kleedkamer"
De winkel op de club is op bepaalde specifieke dagen in het jaar, zoals tijdens de kick-off of voor kerst, geopend. Deze dagen worden vooraf gecommuniceerd via de site. 

  
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda