Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
HCB Ondernemers Kring 
              
                                            

De HCB Ondernemers Kring is een initiatief van HC Bloemendaal om betrokken bedrijven en organisaties actiever met elkaar in contact te brengen.


Wat we doen

De Ondernemers Kring is gericht op bestaande sponsoren, (regionale) bedrijven en ondernemers, die het interessant vinden om betrokken te zijn bij Hockeyclub Bloemendaal en op zoek zijn naar een zakelijke vertaling hiervan. Met de Ondernemers Kring wordt hier invulling aangegeven.

U kunt inspirerende idee├źn opdoen tijdens bijeenkomsten met boeiende sprekers. Nieuwe contacten worden gelegd, die zakelijk effectief kunnen zijn. En dat in een ontspannen sfeer en gelieerd aan een succesvolle topclub, die bekendstaat om zijn historie, kwaliteit en ambities. 


Lid worden

U hoeft overigens zelf geen sponsor, lid van HC Bloemendaal of hockeyer te zijn. De Ondernemers Kring wil vooral kruisbestuiving faciliteren in de contacten tussen (regionale) ondernemers en bedrijven. Bestaande sponsors van de Hockeyclub Bloemendaal kunnen zonder extra kosten lid worden van de Ondernemers Kring.

Voor niet-sponsoren is de jaarlijkse bijdrage voor de Ondernemers Kring € 1.500 exclusief BTW.


Voordelen HCB Ondernemers Kring

-U maakt deel uit van een hoogwaardig netwerk.

-U kunt gerichte zakelijke contacten leggen.

-Er worden jaarlijks drie interessante bijeenkomsten georganiseerd met goede sprekers op het snijvlak van bedrijfsleven-sport-maatschappij.

-U krijgt automatisch uitnodigingen voor Wings bijeenkomsten.

-U ontvangt uitnodigingen voor zes a tien ontvangsten bij thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1, opening en afsluiting hockey seizoen.

-U ontvangt een elektronische nieuwsbrief

-Leden van de HCB Ondernemers Kring krijgen vermelding op de betreffende webpage.

-U kunt altijd een collega van uw bedrijf meenemen.


Meer informatie?

Bent u ge├»nteresseerd in een lidmaatschap van de HCB Ondernemers Kring? Of wilt u meer informatie wat de mogelijkheden voor uw organisatie zijn, stuur dan een kort mailtje naar [email protected].

 
HCBloemendaal TV
 
Agenda