loginmuspas opladenvolg ons: 
 
Help mee met een nieuw waterveld en ontvang 10% rente
Op Bloemendaal willen we graag deze zomer een derde waterveld aanleggen op KG4. Om dat te financieren heeft de club 170 ObligatieMussen geplaatst. Daarvan zijn er al 130 aangeschaft door leden, grootouders of vrienden van Bloemendaal! We zijn op zoek naar nog meer mensen die willen helpen het waterveld te realiseren. Het gaat om een lening en de rente die de club daarop geeft is 10 procent!


Het werkt als volgt:
Een ObligatieMus is een lening van € 1.500 (of een veelvoud daarvan) die je voor acht jaar verstrekt aan de club. Voor deze lening ontvang je jaarlijks 10,6 procent rente (!) De jaarlijkse aflossing wordt geschonken aan de club. Deze schenking is aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Dit betekent dat je – bij een inkomstenbelastingtarief van 52% - na acht jaar de volledige inleg terug hebt! 

Je hulp aan een nieuw waterveld kost jou dus niets en helpt de club enorm. Doe mee!
Vul het formulier hieronder in. Je kunt één, maar ook meerdere ObligatieMussen aanschaffen. Hoe eerder we bij de 170 ObligatieMussen zijn des te sneller kunnen we beginnen met aanleggen.


ObligatieMus: Je volledige inleg terug in 8 jaar en €784 voor de club


Help mee, alleen of met je team, en schrijf je in voor een of meer Obligatiemussen! 
Pas als de 170 obligatiemussen zijn geplaatst, kan met het vervangen worden gestart. 

Download het inschrijfformulier met uitgebreide informatie: http://hcbloemendaal.nl/site/?option=2502&stcname=sponsoring_obligatiemus&m=4

Heb je vragen? Penningmeester Ferdi Kramer legt een en ander graag uit. Stuur een mailtje naar: [email protected] of spreek een van de bestuursleden aan op de club.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
Agenda