loginmuspas opladenvolg ons: 
 
Play-offs data Heren 1 voor in de agenda
Heren 1 is zeker van de play-offs. Een mooie prestatie. We zetten de data vast op een rijtje zodat je ze in je agenda kunt zetten.

Hoe werkt het?
De eerste vier clubs van de ranglijst spelen de play-offs. Nummer 1 tegen nummer 4 en nummer 2 tegen de nummer 3. Het gaat om twee gewonnen wedstrijden. De hoogst geplaatste club begint met een uitwedstrijd, daarna een thuiswedstrijd en als er een derde beslissende wedstrijd gespeeld moet worden, is die ook bij de club die het hoogst is geƫindigd in de reguliere competitie. Vandaar dat het belangrijk is om als eerste (of als tweede) te eindigen.

In de tweede ronde van de play-offs gaat het om het kampioenschap. De verliezers van de eerste ronde spelen om een plaats voor EHL deelname, als de nummer 1 na de reguliere competitie zich heeft geplaatst voor de finale.

De speeldata 
Ronde 1: woensdagavond 10 mei, zaterdag 13 mei, en een eventuele beslissende derde wedstrijd volgt op zondag 14 mei.

Ronde 2: woensdagavond 17 mei, zaterdag 20 mei, en een eventuele beslissende derde wedstrijd op zondag 21 mei.

Wanneer Bloemendaal Heren1 thuis speelt is nu nog niet met zekerheid te zeggen. Ook de definitieve tijden worden later bekend gemaakt.

Wel is het zeker dat we er een mooi feestje van gaan maken. Als een en ander definitief zullen we natuurlijk ook een oproep doen om te helpen. Meer informatie volgt.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
Agenda