loginmuspas opladenvolg ons: 
 
Even voorstellen: de nieuwe verenigingsmanager
Per 1 juli komt Ronald Duijtshoff onze club versterken als verenigingsmanager.

Ronald is een zeer ervaren marketing en sales professional en heeft functies bekleed binnen bedrijfsleven en sport. Met name op de vakgebieden (sport)marketing & communicatie, sponsorwerving, activatie van sponsor-/partnerships en het organiseren van sport- en business evenementen heeft hij zijn werkzaamheden verricht. 


Ook het verenigingsleven is Ronald erg bekend. Onder andere als bestuurslid, voorzitter van Jeugd- en Jubileumcommissie en lid van de sponsorcommissie heeft hij zich meer dan 20 jaar ingezet voor de Koninklijke HFC waarvoor hij in 2015 als ‘Lid van Verdienste’ werd onderscheiden.


Op het sportieve vlak staat Ronald nog steeds z’n mannetje. Bij de veteranen van HFC, maar ook op de golf- en tennisbaan en het hockeyveld is hij regelmatig actief. Hardlopen en bootcampen zijn daarnaast een welkome aanvulling.

Tot 1 juli blijft Doriene Lugtenberg deze functie vervullen. We zijn heel blij dat Doriene deze functie zo snel met heel veel inzet en enthousiasme de afgelopen periode heeft ingevuld, en dit nog even zal blijven doen.


We wensen Ronald alvast veel succes!

Het Bestuur
 
 
Share

terug naar vorige scherm
Agenda