loginmuspas opladenvolg ons: 
 
Nieuwe aanwinsten voor komend seizoen voor Heren 1
Terwijl Heren 1 zich volledig focust op de laatste fase van de competitie, de wedstrijd tegen Kampong zondag 23 april,  en op de play-offs, is de commissie Tophockey al weer bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen.

 

Xavi Lleonart Blanco en Tim Swaen komen in het nieuwe seizoen naar Bloemendaal versterken. Xavi Lleonart Blanco is een ervaren speler met meer dan 130 caps op zijn naam. Hij nam voor Spanje deel aan twee Olympische Spelen. De 26-jarige Spanjaard, nu spelend voor Real Club de Polo uit Barcelona, komt de aanval van Bloemendaal versterken.

 

Tim Swaen stapt over van HC Tilburg. De 25-jarige speler is bij zijn club verdediger. Daarnaast neemt hij de strafcorners voor zijn rekening. Daarmee scoorde hij dit seizoen tot nog toe tien doelpunten.

 

Bloemendaal neemt aan het eind van het seizoen ook afscheid van een aantal spelers. De Australiƫrs Daniel Beale en Blake Govers keren terug naar hun eigen land in verband met verplichtingen voor hun nationale team.

 

Floris Jan Bovelander, van de commissie tophockey,  is tevreden over de komst van Lleonart Blanco en Swaen: 'Xavi Lleonart Blanco is een snelle, felle aanvaller met een enorme drive naar voren. Met het vertrek van onze Australische vrienden is het goed om dat weer toe te voegen. Tim Swaen is een stabiele versterking en heeft een sterke corner, we zijn blij dat hij deze stap maakt.'

 
 
Share

terug naar vorige scherm
Agenda