loginmuspas opladenvolg ons: 
 
HC Bloemendaal en Osaka Hockey bundelen hun krachten voor zes #unstoppable jaren

Bloemendaal zal met ingang van komend seizoen met Osaka het veld op gaan.


Osaka is de komende zes jaar officieel partner van HC Bloemendaal. De hockeyclub wordt daarmee ambassadeur van een professioneel en eigentijds merk. Het jonge en populaire Osaka is opgericht in 2011 om een brug te slaan tussen de hockeysport en fashion, en is daarin zeer succesvol.

Pepijn Post, bestuurslid tophockey & sponsoring van HC Bloemendaal: "We zijn erg blij en trots dat we in Osaka een nieuwe partner hebben gevonden. Osaka is vooruitstrevend en staat voor ambitie, performance en uitstraling. Dat sluit perfect aan.”

In de overeenkomst is een gloednieuwe teamwear-lijn voorzien welke begin komend seizoen bekend wordt gemaakt. Naast teamwear wordt er gewerkt aan een complete merchandise collectie, komt er een officiële online-store van Bloemendaal en zijn er tal van initiatieven en evenementen gepland.

Osaka bindt zich bewust aan niet meer dan één club per land. In België worden de Dragons al gekleed door Osaka, en na Bloemendaal zullen er ook in Spanje, Duitsland en Engeland clubs volgen.

Stephen Butler, eigenaar Osaka: "Onze strategie is om ons te binden aan een club die uniek is. Bloemendaal valt op vanwege de uitstekende hockeyprestaties, maar ook door de bijzondere historie en het actieve verenigingsleven op de club. We verheugen ons op de verdere samenwerking.”

 

Voor meer informatie:

Pepijn Post
Bestuurslid Tophockey & Sponsoring: [email protected]

Laurence Docherty
Country Representative Netherlands: [email protected]

www.osakahockey.com/eu/

Video by Martijn Krook


 
 
Share

terug naar vorige scherm
 
Agenda