loginmuspas opladenvolg ons: 
 
Verenigingsmanager Ronald neemt het stokje over
Het afgelopen jaar is de rol van verenigingsmanager door het bestuur en de Stichting TopMusch in het leven geroepen. In eerste instantie om de sponsors op professionele wijze te begeleiden, te activeren en betrokken te houden bij de club. Daarnaast speelt de verenigingsmanager een verbindende rol tussen de verschillende commissies binnen de club, de vele initiatieven en de professionele organisatie op het gebied van accommodatie, horeca en financiƫn.


Afgelopen jaar heeft Doriene Lugtenberg deze nieuwe rol met veel enthousiasme en succes opgepakt. En zij heeft hier heel succesvol invulling aan gegeven. HCB en TopMusch danken haar zeer voor haar immer positieve houding en flexibiliteit als eerste verenigingsmanager en de vele goede activiteiten die georganiseerd en opgepakt zijn. Met als klap op de vuurpijl afgelopen weekend drie super succesvolle clinics voor 400 kinderen van de relaties van onze sponsors Cairn Real Estate, Rembrandt Fusies & Overnames en The Future Group.


Ronald Duijtshoff zal per 1 juli deze functie invullen. Ronald heeft een zeer ruime ervaring binnen marketing en sportsponsoring aan beide kanten van de tafel. Daarnaast is hij als trouwe HFC-er bekend met een actief en betrokken verenigingsleven. We wensen Ronald veel succes.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
 
Agenda