loginmuspas opladenvolg ons: 
 
Heren 1 in ABN AMRO Cup als slot voorbereiding nieuw seizoen
Precies een week voor de start van de competitie sluit Heren-1 de voorbereiding op het nieuwe seizoen af tijdens de ABN AMRO Cup, het voorbereidingstoernooi waaraan op 31 augustus en 2 en 3 september wordt deelgenomen door alle hoofdklasseteams.


De ABN AMRO Cup is daarmee niet alleen een belangrijke graadmeter aan de vooravond van de competitie, het is ook een unieke kans om alle Nederlandse en buitenlandse topspelers in, bij wijze van spreken, één oog opslag aan het werk te zien.


De twaalf deelnemende teams spelen op donderdagavond (31 augustus) verdeeld over vier locaties vanaf 20:00 uur in een drieluik een voorronde. Heren 1 neemt het in deze voorronde op het veld van Leiden op tegen Pinoké en Amsterdam. De resultaten van deze drieluik zijn bepalend voor het verdere programma.


Op de velden van HC Rotterdam komen de teams zaterdagmiddag vanaf 13:00 uur in actie. Op zondagmiddag spelen alle verliezers en alle winnaars vanaf 12:30 uur tegen elkaar. De finale op het stadionveld van HC Rotterdam begint zondag om 15:00 uur.


Op zondag is er bovendien de eindstrijd van de ABN AMRO 3 vs 3 Cup, een spectaculair evenement voor D-junioren, waarvoor in het hele land vijf voorrondes zijn gespeeld en waarbij een jongens- én een meisjesteam van Bloemendaal zich voor de eindstrijd hebben geplaatst. De finales van dit toernooi worden in het stadion van Rotterdam gespeeld voorafgaand aan de ‘grote’ finale van de ABN AMRO Cup 2017.


De toegang tot de wedstrijden van de ABN AMRO Cup is gratis. Zie ook:
 
 
Share

terug naar vorige scherm
 
Agenda