loginmuspas opladenvolg ons: 
 
Vicky is onze clubheld. Vergeet niet te stemmen!
Dit jaar vindt alweer voor de derde keer de verkiezing 'Clubhelden van de Amateursport' plaats (https://ad.clubheld2017.nl/#did7615). Een jaarlijkse verkiezing georganiseerd door het AD samen met de regionale dagbladen.
Vicky Herman de Groot met haar commissie G-hockey is dit jaar genomineerd als onze clubheld. Vicky is al ruim tien jaar de stuwende kracht achter het G-hockey op HC Bloemendaal. Tien jaar geleden heeft zij G-hockey mede opgezet en groot gemaakt. Vicky is voorzitter van de de commissie G-hockey en zij is tot op de dag van vandaag samen met Veronique de Regt en Erik Nijssen de drijvende kracht achter deze commissie. Hoogste tijd dus om deze mensen eens in het zonnetje te zetten!

Stem en win 10.000 euro
Het is heel leuk om te zien dat er voor iedereen plaats is bij HC Bloemendaal: voor tophockeyers, hele jonge jeugd, seniore spelers en ook voor kinderen met een verstandelijke beperking. Want bewegen is voor iedereen gezond. En ook de gezelligheid van met elkaar in een team op de club is voor iedereen belangrijk.
Doe daarom mee en stem ook op Vicky via https://ad.clubheld2017.nl.
En als Vicky wint maakt zij kans op € 10.000,00 om te besteden aan dingen voor de club. Dat zou toch fantastisch zijnt?!
Dus stem allemaal!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
 
Agenda