Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vernieuwde OSAKAwedstrijdshirts en nieuwe OSAKAkleding te koop in de winkel

Als je in de afgelopen periode een nieuw OSAKA-wedstrijdshirt hebt gekocht in de maten XS-S-M-L-XL of XXL, dan kun je het met ingang van zaterdag 11 november gratis inwisselen voor een nieuw wedstrijdshirt. Het verschil tussen het eerste en het vernieuwde OSAKA-shirt is dat de hals van het nieuwe shirt minder wijd is waardoor de kraag niet langer over het logo van Bloemendaal valt. Helaas is maat XXS pas na de winterstop verkrijgbaar. De shirts voor kinderen hadden al een juiste hals en kunnen dus niet worden ingewisseld.

Heb je nog helemaal geen OSAKA-wedstrijdshirt? Lever dan je oude Scapa-shirt in en ontvang 50% korting bij aankoop van je nieuwe shirt. De periode van deze actie is verlengd tot 1 april 2018!!

Naast de nieuwe shirts zijn nu de originele HCB-trainingspakken en HCB-regenjassen te koop. Het jasje en de broek van het trainingspak zijn ook los verkrijgbaar. Verder is het assortiment van de winkel uitgebreid met scheenbeschermers, handschoentjes, grips, trainingssokken, caps en hockeytassen.

In de komende drie weken wordt het assortiment nog verder uitgebreid. We verwachten vóór Sinterklaas (rond 25 november) nog een speciale HCB-sweater (zie foto), lichtblauwe HCB-trainingssokken en HCB-trainingsshirts met lange mouwen aan te kunnen bieden (ook in het oranje). Zodra deze verkrijgbaar zijn, zullen we hierover via de website communiceren.

Let op: Op zondag 3 december is de winkel voor het laatst open dit jaar!


In de winkel 'De Kleedkamer' op HC Bloemendaal wordt alle OSAKA-clubkleding verkocht. Dus alle wedstrijdshirts, rokjes, broeken, de Bloemendaalkousen en trainingspakken zijn op de club verkrijgbaar. 


'De Kleedkamer' is tijdens trainingsweken op de woensdag en tijdens competitieweekenden op zaterdag en zondag geopend.
De openingstijden van de winkel zijn in het seizoen:
  • Woensdag van 14:00 uur tot 16:00 uur
  • Zaterdag van 11:00 uur tot 13:00 uur
  • Zondag van 13:00 uur tot 15:00 uur


 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda