Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Laurien Boot: Supercoach bij JD2

Afgelopen zaterdag speelde JD2 tegen Terriërs D1 en was Dames 1 speelster Laurien Boot hun supercoach. Voor de herfstvakantie verloor JD2 van de Terriërs dus het was nu tijd voor revanche.


Ze schreven een verslag van de wedstrijd: 


In de kleedkamer van Heren 1 vertelde Laurien hoe we het best de press achter konden zetten en voor. Ook gingen we  in op de strafcorner, zowel verdedigend als aanvallend. Na wat laatste tips was het tijd voor de warming-up en waren we klaar voor de wedstrijd. Helaas kwamen we al erg snel achter maar het team knokte zich terug in de wedstrijd door een benutte strafbal van Bartolomé maar we gingen uiteindelijk toch met 1-3 de rust in.  

Laurien gaf in de rust de laatste aanwijzingen en we begonnen vol goede moed aan de tweede helft waarin de Terriërs uiteindelijk toch een maatje te groot bleken te zijn.  Met soms wat geluk liepen ze uit tot 1-9 maar met de in de kruising gepushte strafbal door Stijn kwam de uiteindelijke eindstand van 2-9 op het scorebord en was de geflatteerde maar verdiende nederlaag een feit! Ondanks alle goede adviezen van Laurien zat een revanche er helaas niet in maar we nemen dit zeker mee voor de komende wedstrijden.


Dank voor je hulp en de leuke ochtend Laurien!
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda