Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Supercoach Kiki bij JC4
Op zaterdag 25 november was Kiki Rozemeijer supercoach bij JC4. Een verslag van Sem en Just:

Om 9:40 uur sharp moesten we bij clubhuis Bloemendaal verzamelen voor een spannende wedstrijd: thuis tegen de koploper van onze poule: AMVJ JC1. Wij stonden derde dus er was veel winst te halen!
Daarnaast hadden wij een grote troef; supercoach Kiki Rozemeijer van Dames 1 zou ons team versterken en mentaal bijstaan. We moesten en zouden deze wedstrijd winnen!
Met een technische bespreking in de bestuurskamer werd onze strategie voor deze wedstrijd bepaald. We hebben de tactiek besproken voor de strafcorners en per positie de belangrijkste punten en taken doorgenomen.
Met een goede peptalk van Kiki en de vele supporters langs de lijn zijn we vol energie van start gegaan.

Het werd een enorm spannende wedstrijd en we bleken een sterke tegenstander voor deze C1 koploper uit Amstelveen. Het eerste doelpunt in de wedstrijd was voor ons; 1-0! Deze werd helaas gevolgd door een gelijkmaker van de tegenpartij. Aan het eind van de eerste helft zakten wij wat in en met een 1-1 gelijkstand was het tijd voor een nieuwe oppepper van Kiki tijdens de rust.

Dat bleek te werken! Met nieuwe energie startten de tweede helft en er volgenden veel mooie kansen van onze kant, maar helaas geen doelpunten. Toen volgde een tegengoal en stonden wij 1-2 achter. De spanning liep op; het publiek stond ons gillend aan te moedigen en de coaches stonden stuiterend langs de lijn. Vanaf dat moment gingen de tanden erin; we maakten de gelijkmaker 2-2 gevolgd door weer een prachtig doelpunt van Pepijn die de bal met een soepel haakje het doel in wipte; 3-2! Meteen volgde de gelijkmaker 3-3 door de levensgevaarlijke spits van AMVJ die steeds diep in de voorhoede bleef hangen.

Na vele kansen wisten wij nog een 4-3 te scoren waarna de coaches Roemer als extra verdediging inzetten om met deze stand de eindstreep te halen. Zelfs toen werd er door ons nog bijna gescoord; de snoeiharde slag van Kleis werd door de tegenstanders inmiddels gevreesd en wij wisten deze prachtige eindstand van 4-3 te behouden. Omdat we hadden gewonnen van de koploper werd ons hele team getrakteerd op een broodje kroket of een tosti.

Het was een hele leuke en spannende wedstrijd; iedereen had zijn volle inzet gegeven en de extra boost van supercoach Kiki was een geweldige steun in de rug!
Nu nog een wedstrijd tegen Castricum te gaan. Als we die winnen staan we echt bovenaan!

Veel dank Kiki!
Sem en Just, JC4
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda