Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Verkeersveiligheid
Het gaat weer beginnen en we hebben er zin in: de tweede seizoenshelft! Dat betekent naast sport en gezelligheid, ook weer meer verkeersdrukte bij de club. Vooral op de Zomerzorgerlaan en ‘bij de paaltjes’ ontstaan daardoor al snel onoverzichtelijke en onveilige situaties. Die willen we natuurlijk voorkomen en daarvoor hebben we de hulp van onze leden en ouders nodig. Wat vragen we jullie?


1. Kom zoveel mogelijk op de fiets naar trainingen en wedstrijden.
2. Gooi je fiets niet tussen de struiken of half op de Aelbertsbergweg, maar zet hem achter het clubhuis.
3. Als je toch met de auto komt, geef elkaar dan voorrang en rijd niet de stoep op op de Zomerzorgerlaan.
4. Parkeren doe je niet recht voor de ingang - ook niet ‘heel even’ en zeker niet aan de overzijde van de weg op de geel geblokte stoeprand. 
5. Tenslotte vragen we de teams die op zaterdag uit spelen om ergens anders te verzamelen. Denk aan de Donkerelaan, BSV, ingang Caprera, gemeentehuis of bij iemand thuis. En laat je ons de eerste 2 keer weten waar je met je team verzameld hebt (via [email protected]), dan haal je na afloop van de eerstvolgende thuiswedstrijd gratis bitterballen voor je hele team in het clubhuis!


Een aantal zaterdagen zullen er vrijwilligers staan bij de ingang van de club. Zij kunnen iedereen, ook bezoekende teams, nog eens vragen aan de regels te denken en zich daaraan te houden en zo mee te werken aan verbetering van de verkeersveiligheid. We zoeken nog wat enthousiaste ouders die ons hierbij willen helpen. Zij kunnen zich opgeven via [email protected]  Bedankt alvast!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda