Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Play-Offs Heren 1: Jij helpt toch ook mee!?
Wat was het in Rotterdam een geweldig EHL-weekend voor Heren 1 en alle fans. Bloemendaal staat weer in de finale van de European Hockey League. Deze finale van de EHL mogen wij als club voor de vierde keer gaan organiseren, en daar zijn we heel trots op. 

De hele hockeywereld zal kijken naar Bloemendaal. Wat een kans! Ook zal Heren 1 dit seizoen weer aan de Play-Offs gaan deelnemen. 

Om deze mooie hockeyfeestjes te kunnen organiseren, hebben we natuurlijk de hulp nodig van heel veel fantastische vrijwilligers van onze club. We hebben mensen nodig voor op- en afbouw, achter de bar, tapkar, frites & hamburgertent, muntenverkopers, parkeerbeheerders, vervoer, toegangskaartjesverkopers en controleurs. Als vrijwilliger heb je gratis toegang tot het terrein op de dag dat je bent ingedeeld. Veel mensen hebben zich al aangemeld, maar vooral voor de play-offs kunnen we nog extra handen gebruiken!

Als jij ook onderdeel wilt uitmaken van dit feest, meld je dan aan via [email protected]. Geef in je mail duidelijk aan op welke dag(en) je graag komt helpen. Wij hanteren het principe ‘wie het eerst komt…‘. 

Je aanmelding graag voorzien van:
-datum waarop je wilt helpen
-naam
-emailadres
-mobiele telefoonnummer 

Als je je als team opgeeft, wat natuurlijk extra leuk is, graag alle deelnemers en één contactpersoon binnen het team vermelden. 

Wij hebben er zin in en hopen op veel aanmeldingen! 
Nicole van Gorkum
Rutger Meijerink  

Hieronder de planning voor de Play-Offs en de EHL. 

Play Offs
Za 5 mei eerste halve finale Play-Offs op Amsterdam
Zo 6 mei tweede halve finale Play-Offs op Bloemendaal
Do 10 mei mogelijke derde wedstrijd op Bloemendaal
Zo 13 mei eerste finale Play-Offs
Za 19 mei tweede finale Play-Offs
Zo 20 mei mogelijke derde wedstrijd 

EHL Final4
Za 26 mei
Zo 27 mei
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda