Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
MC3 met supercoach Jamie Dwyer!
Zaterdag 14 april had MC3 wel extra mazzel: voor het eerst spelen op KG1 én met niemand minder dan Super-Supercoach Jamie Dwyer! 


In de bestuurskamer had Jamie, na een rondje voorstellen en vragen van de meiden aan Jamie, een paar hele goede tips:


1. Het belangrijkste is de basis: aannemen en passen!
2. Kijken: vóórdat je de bal aanneemt, moet je al gekeken hebben waar of naar wie je kunt spelen!


Daarna nam Jamie het uitverdedigen en de aanvallende en verdedigende corner door. Hij stelde voor de aanvallende corner eens helemaal anders te doen: de meiden moesten de bal aangeven vanaf de andere kant dan ze gewend waren…hij tekende daarbij twee variaties op het bord.


Toen volgde de warming-up en de wedstrijd. Onder de zeer goede leiding van A-jeugdlid Juultje en vader/sponsor Jerry Hoff, stond het binnen no-time 3-0 voor de dames! De eerste was een beauty van een veldgoal, en daarna twee gescoorde strafcorners op de Jamie-manier! Iedereen die gewisseld werd (wat nog vaak gebeurde met 15 enthousiaste dames in een team) kreeg van Jamie een persoonlijke tip. 


Na de rust werd er, na verschillende kansen, nog een keer gescoord door een wonderbaarlijke tip-in na een prachtig hard backhandshot: 4-0. En dat was ook de eindstand.


Ook leuk om nog te vermelden: de meiden speelden allen met een geel lint in het haar ter ere van Jamie, net als het Australische nationale damesteam, 'the Hockeyroos'. 


Al met al was het een supermiddag, met GROTE dank aan de GROTE Jamie Dwyer!!Meisjes C3
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda