Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 1 uitwedstrijd(en) afgelast

zondag 27 januari 2019
Tijd T/U Team Tegen team
17:20 Uit HVM zaal Pinoké HB
18:10 Thuis HVM zaal THC Hurley HA
Nieuwe Mus+

De nieuwe Mus+ is inmiddels bij alle leden en Zomerzorgers op de mat gevallen. Helaas is er deze keer een vervelende fout ingeslopen. In het interview met Jaap op pagina 13 staat het verkeerde antwoord. Hieronder de juiste tekst.


Kun je de laatste twee edities van de EHL op Bloemendaal eens voor ons terughalen?


Het seizoen 2013 was echt geweldig. De klassieker tegen Amsterdam in de halve finale. We kwamen in de wedstrijd met 2-0 achter. De ene mooie goal na de andere vloog erin. Maar toen kwamen we terug in de wedstrijd tot 2-2 en uit- eindelijk pakten we ‘m na bloedstollende shoot-outs. In de finale speelden we ook toen tegen de Dragons en we wonnen. Het was het laatste seizoen van Teun, het moest zijn gedroomde afscheid worden. En dat werd het. De Bloemigans, de grote tribunes met een zee van oranje publiek, en dan de balkonscène: echt on-ver-getelijk!


Het seizoen 2015 was voor mij een EHL met twee gezichten. De KO16 en final four werden in één week gespeeld. De eerste twee wedstrijden wonnen we en zo stonden we in de halve finale. Toen ontving ik het nieuws dat mijn vader met zijn fiets was gevallen en zijn nek had gebroken. Ik ben meteen naar mijn familie gegaan en speelde de halve finale tegen Oranje Zwart niet mee. Ik heb toen wel gekeken vanaf de tribune. Baas (bijnaam van Maurits Visser, red.) keepte die wedstrijd geweldig en we wonnen op shoot-outs. Ik maakte de EHL daar van een hele andere kant mee, dan zie je eigenlijk pas echt hoe groot de EHL is en wat voor moois we als club neerzetten tijdens zo’n weekend. Iedereen die de club een warm hart toedraagt is in de weer om de EHL een succes te maken. Ik was daar toen ontzettend trots op.


Mocht je onverhoopt de Mus+ niet hebben ontvangen, laat dit dan weten aan [email protected]
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda