Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vrijwilligersborrel en huldiging op 16 juni. Kom ook!
Op onze Hockeyclub Bloemendaal gaan vrijwilligers en (top)hockey hand in hand. Clubgevoel en gastvrijheid spelen een centrale rol in deze club. Daarom willen we het einde van het seizoen gezellig samen vieren op zaterdag 16 juni vanaf 14:00 uur. Te beginnen met de huldiging van al onze jeugdkampioenen, gevolgd door de vrijwilligersborrel waarmee we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Voor de kinderen worden veel speel- en sportactiviteiten georganiseerd zodat ouders en vrijwilligers onbezorgd kunnen genieten van een hapje en drankje welke aangeboden worden door het bestuur. 

Alle EHL’ers, scheidsrechters, coaches, managers, groepsmoeders, lijncoördinatoren, barmedewerkers, trainers, klussers, sponsorwervers, greenkeepers, materiaalmannen, webredactieleden, social media posters, perscontactdames, ballenkinderenbegeleiders, stadionspeakers, fritesbakkers, muntjesverkopers, DJ's, pubquizorganisatoren, wedstrijdsecretarissen, winkelmedewerkers èn de commissieleden en vrijwilligers die hier niet worden genoemd, zijn van harte uitgenodigd op de traditioneel drukbezochte vrijwilligersborrel.
 
Bijlage: RTP FINAL HOCKEY AD.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda