Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Kampioen? Noteer 16 juni voor de huldiging!
De teams MB6, JB1, JC4, JC5, MD3, JD2, MD1 en JD5 zijn kampioen!  

Dit jaar worden alle kampioenselftallen van de jeugd tijdens een feestelijk evenement op zaterdag 16 juni vanaf 14:00 uur gehuldigd op de club. Ook huldigen we alle F- en E-spelertjes voor hun sportieve prestaties dit hockeyseizoen. Komt allen, en neem je ouders, broertjes, zusjes, opa's, oma's maar mee! En vergeet niet je hockey-outfit aan te doen.


Willen de coaches/managers van al deze teams via [email protected]  laten weten of hun teams bij deze huldiging aanwezig zijn?


Tijdens deze feestelijke middag kunnen de kampioenen en alle spelers van de F- en E-teams ook op de foto met de echte EHL-Cup en de GoldCup. Of je die zelf ook kunt vasthouden is misschien nog wel een uitdaging, want dat hangt ervan af of de Heren 1 en Damus 1 spelers die óók aanwezig zijn de beker wel uit handen willen geven...:) 
Verder zijn er deze middag lekker veel speel- en sportactiviteiten. Neem dus in ieder geval je stick mee.

Intussen kan iedereen genieten van een hapje en een drankje, aangeboden door het bestuur. De vele vrijwilligers van onze club zijn ook aanwezig. Zij hebben er mede aan bijgedragen dat dit hockeyseizoen wederom een groot succes is geworden en ook zij worden deze middag extra in het zonnetje gezet (zie het bericht elders op deze site en in de app). 


Graag dus tot zaterdag 16 juni om 14:00 uur !
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda