Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
SIMPEL SUPER FAN EVENT: WAT EEN FEEST!
Het draaide niet om de spelers van JD3 en speelsters van MC7, maar vooral om hun ouders, opa’s en oma’s. Zij stonden ditmaal in de spotlights tijdens het eerste Simpel Super Fan Event. En terecht, want het zijn de ouders en vaak ook opa’s en oma’s die altijd klaar staan voor hun (klein)kinderen: rijden naar de trainingen en (uit)wedstrijden, wassen van de sportkleding, coachen en fluiten van wedstrijden. 


Volgens sim-only aanbieder Simpel, tevens sponsor bij de jeugd van HC Bloemendaal, verdienden daarom zij het om tijdens dit Super Fan Event in het zonnetje te worden gezet.


Na het hartelijke welkomstwoord van voorzitter Els van Mierlo wachtte een koffietafel en werden de fans tijdens de wedstrijden ook langs het veld van een drankje voorzien. Na afloop van de wedstrijden van JD3 en MC7 stond er een heerlijk en uitgebreid buffet klaar dat iedereen zich goed liet smaken. De goodie bag tenslotte maakte dit door Simpel gesponsorde Super Fan Event voor de spelers en speelsters extra feestelijk. Alle aanwezigen waren dan ook vol lof over deze fantastische dag, die door beide teams gelijk als een mooie seizoensafsluiting werd benut.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
 
Agenda