Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Parkeren van fiets, scooter en auto

Het nieuwe seizoen is gestart met een succesvolle fietsactie tijdens het kick off weekend. We hopen dat iedereen op de fiets blijft komen, voor wedstrijden en voor trainingen. Daarom weer even jullie aandacht voor het plaatsen van je fiets of scooter en (heel soms kan het niet anders) het parkeren van je auto. Met name op de drukke competitiedagen en evenementen is het voor de veiligheid op en rond ons terrein van groot belang dat iedereen zich aan de afspraken houdt.

 

 

Fietsen en scooters

Fietsen en scooters staan achter het clubhuis. Er zijn nieuwe fietsrekken in aantocht dus dan wordt het weer overzichtelijker! Tot die tijd hopen we te mogen rekenen op jullie begrip. Zet je fiets dus niet langs de Aelbertsbergweg (dat is het fiets/voetpad tussen KG 1/2 en het grasveld); dat is een doorgaande weg en fietsers en wandelaars moeten daar altijd vrije doorgang hebben. Zodra de gemeente besluit (ook) daar een aantal fietsrekken te plaatsen, kun je die natuurlijk gebruiken, maar vol is vol. Op het voetpad van het clubhuis naar KG 3/4 mogen geen fietsen geplaatst worden.

 

 

Auto's

Als het niet anders kan en je komt met de auto, parkeer die dan alleen waar dat is toegestaan. Dus niet langs de 'gele banden' en niet voor in- en uitritten. Houd altijd rekening met onze omwonenden. Parkeer ook niet bij de paaltjes voor de poort van HCB, ook niet voor 'heel even laden en lossen'. Dat voorkomt veel drukte en gevaarlijke situaties bij de poort en houdt de weg vrij voor eventuele hulpdiensten.

 

 

Voor coaches, managers en rijders

Spreek bij uitwedstrijden met je team af om elders op een geschikte parkeerplaats in het dorp of bij iemand thuis te verzamelen, dus niet bij de paaltjes voor de poort.

 

 

Voor de veiligheid van onze leden én onze gasten en voor de leefbaarheid voor de omwonenden rekenen we op jullie medewerking. Bedankt!

 


 
 
Share

terug naar vorige scherm