Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Een nieuw bestuurslid, een Zilveren Mus, huldigingen en cava
Tijdens de bijzondere ALV van zondag 6 januari is Rutger Meijerink benoemd als bestuurslid senioren/veteranen. Lisette van Amerongen trad tussentijds af als bestuurslid en kreeg bij die gelegenheid voor haar geweldige inzet voor de club de  'Zilveren Mus' opgespeld. 


Na de vergadering was het tijd voor de nieuwjaarsborrel. In haar nieuwjaarsspeech koos voorzitter Els van Mierlo - vooruitkijkend op het komend jaar - voor de 'werk'-woorden "(samen) lachen, trots zijn (en een beetje winnen)". Na een filmische impressie van het afgelopen WK in India door Niels-Olaf Bout en Koen Suyk, zette bestuurslid Pepijn Post onze Nederlandse internationals Glenn, Thierry en Jorrit en team-manager Joof Verhees in de schijnwerpers en feliciteerde hen met het behalen van hun tweede plek op het WK. Daarna was het de beurt aan "onze" wereldkampioenen, Arthur, Manu en Michel (assistent coach van het Belgische team) om gehuldigd te worden. Ondertussen buiten, vermaakte IKKI-sport de kinderen met leuke activiteiten, met na afloop warme chocolademelk en marshmallows boven het vuur.


De evenementen-commissie zorgde in samenwerking met Mathieu en Tineke en hun team voor een feestelijke entourage met fakkels en vuurkorven buiten, live muziek en natuurlijk heerlijke cava en lekkere hapjes. Dankzij die perfecte organisatie en de grote opkomst was het een mooie start van het nieuwe jaar.
 
 
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda