Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Play-offs op Bloemendaal: praktische informatie

Hieronder lees je praktische informatie over de Play-off wedstrijd(en) op HC Bloemendaal: verkeer en parkeren, toegang tot het complex van HC Bloemendaal, en consumptie-muntverkoop.


Finale (tweede ronde) en kaartverkoop Bloemendaal vs. Kampong:

De eerste finalewedstrijd is woensdag 22 mei bij Kampong in in Utrecht, 20.30 uur. Kaartverkoop start vanaf zondag 19 mei 18.00 uur.

De tweede finalewedstrijd is op Bloemendaal, zaterdag 25 mei, 16.00 uur. Ook daarvoor start de kaartverkoop op 19 mei, 18.00 uur.

Zondag 26 mei (indien noodzakelijk een beslissende derde wedstrijd) op Bloemendaal: 16:00 uur


Tarieven finale op Bloemendaal:

Volwassene: 15 euro

Jeugd (A-jeugd, t/m 18 jaar) en Zomerzorg: 7,50 euro

Plus: 1,29 euro afhandelingskosten


Let op: aan de kassa zijn de kaarten 5 euro duurder!


Aan de ingang worden de tickets gescand, uitgeprint of vanaf je smartphone. Toeschouwers ontvangen polsbandjes bij binnenkomst. Vrijwilligers komen op een lijst te staan voor vrije toegang.


Muntverkoop

Alle consumpties op het terrein van Bloemendaal kunnen uitsluitend betaald worden met munten, welke bij de verkooppunten op het terrein gekocht kunnen worden. Deze munten kunnen gekocht worden met PIN of Muspas aan de kassa. Met de Muspas krijgt men 10% korting. De prijs van 1 munt is 2,75 euro. Munten zijn geldig voor alle Play-Off wedstrijden op HC Bloemendaal en kunnen niet worden ingewisseld tegen contanten.


Het terrein

De Play-off wedstrijden zullen plaatsvinden op veld 1 van Bloemendaal. Op genoemde data zijn er tevens jeugd- of seniorenwedstrijden. Het terrein rondom veld 1 zal afgezet worden en alleen toegankelijk zijn met een polsbandje. De overige velden zijn wel gewoon bereikbaar.

De ingang is bij de hoofdingang van de club.

Veld 1 zal vrijgehouden worden vanaf 1,5 uur (dus vanaf 14.30 uur) voor aanvang en na afloop van de wedstrijd.


Het clubhuis

Het clubhuis van Bloemendaal is tijdens de wedstrijd vrij toegankelijk. Toeschouwers met polsbandje kunnen via de hoofdingang het clubhuis betreden. Mensen zonder geldig polsbandje (bijv teams en hun gasten) kunnen via de achterkant het clubhuis in om gebruik te maken van faciliteiten als toiletten, kleedkamers en de bar.


Verkeer en parkeren

In de weekenden kan sprake zijn van verkeershinder rond Amsterdam en Haarlem. Als je met de auto komt, houd dan rekening met extra reistijd en houd de filemeldingen in de gaten.


Parkeren bij HC Bloemendaal is mogelijk op verschillende plaatsen:

  • In de wijk rondom de club, gratis parkeren (let op NP en uitritten!)
  • Op de parkeerplaats van restaurant de Uitkijk, gratis parkeren, op loopafstand van de club
  • Op de speciaal daarvoor aangewezen grasvelden van de club, parkeren tegen betaling. Kaarten kunnen online voor 10 euro en ter plekke voor 15 euro gekocht worden: www.hcbloemendaal.nl/tickets

Afhankelijk van het weer kan het zo zijn dat de parkeerplaatsen op de grasvelden niet beschikbaar komen. Voor genodigden (van de tegenstander, KNHB etc.) zullen parkeerplaatsen worden gereserveerd.


Met de fiets:

Gezien de te verwachten drukte nodigen we bezoekers die in de buurt wonen uit zoveel mogelijk met de fiets te komen. Fietsenstalling is gratis en fietsen kunnen geparkeerd worden in de speciale fietsenrekken op de grasvelden tegenover veld 2. Deze parkeerplaats kun je alleen bereiken als je via de Brederodelaan de Aelbertsbergweg inrijdt. We verzoeken bezoekers echt dringend om de fiets alleen hier neer te zetten. De reguliere fietsenstalling achter het clubhuis is niet beschikbaar. 
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda