Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Heren 1 tegen Amsterdam in halve finale Play-offs 15/18 mei
Na ruime winst in Wassenaar op HGC is Bloemendaal Heren 1 op een eerste plaats geƫindigd in de hoofdklasse competitie. Bloemendaal won met 1-4. Er werd tweemaal uit een strafcorner gescoord door respectievelijk Tim Swaen en Jasper Brinkman. Theirry Brinkman en Floris Wortelboer scoorden twee velddoelpunten. Bij rust leidden de Mussen al met 0-4. Met de winst sluit Heren 1 de competitie dus af als eerste en bemachtigde daarmee ook een EHL-ticket.


Halve finale
Woensdag 15 mei, 20.30 uur is de eerste halve finale van de play offs: de uitwedstrijd van Heren 1 tegen en in Amsterdam: klik hier om tickets te kopen. Retourtickets voor busvervoer Bloemendaal-Amsterdam zijn te koop via www.hcbloemendaal.nl/tickets. Er zijn nog plaatsen in de bus beschikbaar! De bus vertrekt 18:45 uur vanaf de club en zal, afhankelijk van het verloop van de wedstrijd, rond 22.30 uur weer terugrijden.


Zaterdag 18 mei, 16.00 uur is de return thuis op het Kopje. Kaartverkoop (vanaf zondagmiddag 12 mei 18.00 uur) via www.hcbloemendaal.nl/tickets. Komt allen zoveel mogelijk te voet of met de fiets. Wie echt niet anders dan met de auto kan komen: parkeertickets zijn te verkrijgen via www.hcbloemendaal.nl/tickets
 

Een beslissingswedstrijd - indien noodzakelijk - is op 19 mei, 16.00 uur, ook op 't Kopje.


Lees ook het afzonderlijke bericht op onze site of in de app met praktische informatie over de Play-off speeldagen op HC Bloemendaal.


In de bijlage het speelschema van de andere wedstrijden. De kaartverkoop wordt per club geregeld:

Kampong: klik hier om tickets te kopen
HGC: klik hier om tickets te kopen


Wie helpt mee als vrijwilliger?
Voor de play-off speeldagen zijn we nog steeds op zoek naar jouw hulp.
Vrijwilligers zijn zeer welkom. Alleen met elkaar kunnen we er zoals altijd weer een paar prachtige dagen van maken. Het Bloemendaal-feestje maken we samen! Geef je op als muntverkoper, barkeeper, parkeerbegeleider... We gaan er van uit dat jullie je weer massaal opgeven! Dit verloopt via [email protected]
 


 
Bijlage: Wedstrijdprogramma halve finale Play-offs.png
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda