Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Dankwoord Damus I
Wat een afsluiting!

Hoe "thuisvoordeel" voelt kon Damus I afgelopen zondag niet zeggen. De beslissende wedstrijd tegen MOP werd door ons uit gespeeld. 

Na een moeizame eerste wedstrijd in Vught, die eindigde met een verlies van 3-2, hebben wij echter zaterdag thuis op 't Kopje vervolgens wel aan het publiek laten zien dat Damus I in de hoofdklasse thuishoort. Een warme zaterdag, een dag uit een boekje; zo mooi. In de warmte van de zondag hebben we er vervolgens een winnende klap op gegeven.

Het voelt alsof wij kampioen zijn geworden, zoveel blijdschap, zo goed gewerkt met en voor elkaar. Een prachtige afsluiting voor de staf en voor de vertrekkende spelers.

Dank aan alle trouwe supporters die zelfs naar avondwedstrijden uit zijn komen kijken. Dank aan eenieder binnen de club die altijd voor ons klaarstonden en alles voor ons regelden. Dank aan de clubscheidsrechters op wie wij altijd een beroep konden doen bij een oefenwestrijd. En met name een grote dank aan alle sponsoren en Angel Wings die veel zaken mogelijk hebben gemaakt voor Damus I.

Namens de gehele staf en speelsters van Damus I wensen wij eenieder een mooie en rustige zomer toe.


 
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda