Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Lustrum KICK OFF jeugd 24 augustus

De zomervakantie is er! 6 weken luieren, geen school, naar het strand of een ander land en met een superduper afsluiting van je vakantie: de kick-off, op 24 augustus 2019. Dit jaar grootser dan ooit want HCB bestaat 125 jaar. Dus trek je mooiste (Osaka) Bloemendaal tenue aan, zoek je stick en hockeyschoenen weer op en leer je nieuwe teamgenoten kennen.

 

Je gaat 2 wedstrijdjes spelen en met je team op de foto. En - roffel roffel roffel - je bent bij de opening van het lustrumjaar!!! Dat wordt super spectaculair, met een HOCKEY-HAKA die we met alle jeugdleden op veld 1 gaan opvoeren. Je weet wel, HAKA, het beroemde fenomeen uit Nieuw-Zeeland, dat ook veel in de rugbysport als een team-yell voor de wedstrijd wordt gebruikt…! Maar dan nu speciaal voor hockey, zodat jij met jouw team de vetste yell hebt komend seizoen. En tot slot duik je letterlijk het lustrumjaar in…… wij zeggen: handdoek en slippers mee (geen geintje!) en maak je klaar voor een heuse SCHUIMPARTY!!! 

 

TIJDEN:

DEF: kick-off tussen 08.30 – 13.30 uur, inclusief lunch. De opening van het lustrumjaar start om 12.15, en om 12.20 is er HOCKEY-HAKA op veld 1 met aansluitend de DEF-schuimparty op het grasveld ernaast. Slippers en handdoek mee, want het eindigt dus behoorlijk nat in het schuim!

ABC: kick-off tussen 12.00 – 18.00. De opening van het lustrumjaar start om 12.15, en om 12.20 is er HOCKEY-HAKA. De ABC-schuimparty is om 17 uur. Slippers en handdoek mee want het eindigt dus behoorlijk nat in het schuim!

Dit wil je niet missen!!!!

(dit bericht is ge-update 18-07-2019)

 

 
 
Share

terug naar vorige scherm