Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Flip Wijsman naar Almere, Dirk Jan Glas tweede keeper H1

Het zomerreces voor de mannen uit Heren 1 zit er weer op. De heren zijn alweer gestart met de voorbereiding op komend seizoen. Een nieuwtje ten aanzien van het team is dat Flip Wijsman is gevraagd om eerste keeper te worden bij Heren 1 van Almere.

 

Flip, in juni 18 jaar geworden, is net als eerste keeper Maurits Visser opgegroeid op ‘t Kopje. Flip was afgelopen seizoen de keeper van JA1, Heren 2 en reservekeeper bij Heren 1. Daarbij keepte hij in het Nederlands A (onder 18).


De overgang is in goed overleg met de commissie tophockey, Flip en Almere gegaan. Net als bij Maurits Visser hebben we de luxe van een zeer getalenteerde ‘eigen’ keeper, die eerst elders ervaring op het hoogste niveau zal opdoen. Het is een groot compliment voor Flip dat hij die kans nu al krijgt.


Dirk Jan Glas wordt de nieuwe tweede keeper achter ‘Baas’. Dirk Jan is 25 jaar en heeft de afgelopen jaren gekeept bij HBS en Rood-Wit. Ook keeper van JA1, Allard Andre de la Porte, zal waar mogelijk al mee gaan trainen met Heren 1. Allard was afgelopen seizoen reeds de keeper van Nederlands B (onder 16).

 
Bijlage: foto h1 voorbereiding nw seizoen juli 2019.jpg
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda