Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
26 september ALV met een feestelijk tintje

Op 26 september, in ons 125e jubileumjaar, vond de Algemene Vergadering voor leden plaats. Na de gebruikelijk agendapunten als het voorstellen van het jeugdbestuur en het verslag van de secretaris, vertelde bestuurslid Pepijn Post over de stand van zaken bij het tophockey.

 

Aansluitend werden de vrijwilligers die zich het afgelopen seizoen buitengewoon hebben ingezet bedankt, evenals de commissieleden die dit seizoen zijn afgetreden.

 

Ook zijn de Bloemendaal-prijzen uitgereikt. De jongens van B1 2018-2019 werden gehuldigd en aan hen is de Elftal Jaarprijs uitgereikt, omdat zij afgelopen seizoen Nederlands kampioen zijn geworden. Zij ontvingen de kampioensschaal en zijn vereeuwigd op een prachtige foto van Koen Suyk in het clubhuis.

 

Bijzondere vermelding betreft de uitreiking van de 'Carel Akkerman Trofee' aan Thijmen Diergaarde. Thijmen heeft als D-jeugdlid afgelopen seizoen, helemaal op eigen initiatief, zijn scheidsrechterskaart gehaald en al diverse potjes gefloten. Aanstaande zaterdag staat Thijmens eerste wedstrijd op een groot veld op het programma. Het bestuur is zeer trots dat zij voor het eerst sinds zes jaar deze prijs mag uitreiken, de aanmoedigingsprijs voor een jeugdlid dat zich op positieve wijze heeft geprofileerd als scheidsrechter. En daar voldoet Thijmen zeker aan!

 

Lara Frank reikte de 'Nic Tol Plaquette' uit aan de altijd enthousiaste, gedreven en toegewijde begeleiding van de G-hockey teams en de Prestatiebeker - een aanmoedigingsprijs - ging naar Eveline Smit. Eveline is al een aantal jaren voor de coƶrdinatie DEF-mus bij de jeugd verantwoordelijk. Een pittige klus met veel onzichtbaar werk. De 'De Groot Prijs', een prijs voor communicatie over de club in de breedste zin van het woord, is uitgereikt aan Ben van der Pol voor het maken van zijn mooie filmpjes rondom de Play-Offs, de EHL en - meer recent - over onze samenwerking met het WWF.  Xander del Prado ontving de Brederodebokaal, een aanmoedigingsprijs en erkenning voor de inzet en betrokkenheid van Xander de afgelopen tijd. We hopen natuurlijk dat hij dit nog jaren volhoudt.

 

Toen was het tijd voor de cijfers van de penningmeester: het financiƫle verslag, het verslag van de kascommissie en de vaststelling van de jaarrekening. Het stond al op deze site: in tegenstelling tot een aantal andere hoofdklasse-clubs verkeert deze oude dame van 125 jaar in zeer goede gezondheid!

 

Koen Hemmes, bestuurslid hockey-ontwikkeling, trad af. Zijn plaats wordt ingenomen door Ewoud van Gellicum. Koen kreeg voor al zijn inzet (het was een lange lijst die Els ons voorlas) de zilveren mus opgespeld.

 

Helemaal aan het einde van de vergadering kreeg de avond nog een extra feestelijk tintje. We haakten nog even terug op het eerdere agendapunt benoemingen. Op voordracht van het bestuur en met luide, algehele instemming van de Vergadering is Jeroen Bovelander benoemd tot erelid van HC Bloemendaal. We zagen Jeroen in een filmpje van kinds af aan actief op de club: op het veld, achter de tap, bij de eerste Pubquiz, in feestoutfit, sinterklaaspak, en mussenpak en klusoverall. Jeroen was even totaal overdonderd. Proficiat Jeroen!

 

Tot in de late uurtjes heeft iedereen het glas geheven en getoast op ons lustrumjaar en natuurlijk op Jeroen!


 

foto's Marloes Kaal

 
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda