Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Jorrit Croon tot winterstop uitgeschakeld, maar hoopt snel en sterk te herstellen

foto: Koen Suyk


De hele hockeywereld schrok zich afgelopen zondag rot toen Jorrit Croon zich verstapte bij de eerste doelkans van HC Bloemendaal in de competitiewedstrijd tegen Amsterdam. Jorrit was net vier weken terug van een vervelende schouderblessure, eerder opgelopen aan het begin van de zomer in de Pro League met het Nederlands elftal.


De blessure van afgelopen zondag oogde meteen ernstig. Dat is het ook, Jorrit zal in ieder geval tot de winterstop niet meer in actie komen. Echter de beschadiging aan de voorste kruisband in zijn knie is relatief overzichtelijk. Bij een grotere beschadiging had het blessureleed flink groter kunnen zijn. Jorrit hoeft niet geopereerd te worden en kan in de winterstop meteen hard gaan werken aan zijn herstel.

 

Jorrit: 'Het was natuurlijk mega schrikken en zo vervelend. Het deed zondag ook heel veel pijn, maar dat is nu wel over. Ik baal als een stekker, want ik was net weer zo lekker aan het hockeyen. Ik ga er voor om snel en sterk terug te komen. Daar ga ik de komende maanden dus knetterhard aan werken. Zodat ik hopelijk na de winterstop weer helemaal de oude ben.'


 De artsen en fysio's van zowel HC Bloemendaal als het Nederlands elftal hebben de afgelopen dagen nauw contact gehad en stemmen analyse en herstelplan in detail af.

 

HC Bloemendaal wenst Jorrit heel veel sterkte, we kijken nu al uit naar zijn terugkeer in het veld!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda