Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Zaalhockey 2019-2020
Het duurt nog maar een paar weken voordat het zaalhockey-seizoen weer begint. De eerste teams starten al met trainen in de zaal vanaf maandag 18 november en in het weekend van 7/8 december worden de eerste competitie wedstrijden gespeeld. De KNHB is druk bezig met de poule-indeling en het wedstrijdschema.

We hebben dit zaalseizoen ongeveer evenveel zaaltrainingsuren als het afgelopen seizoen en we kunnen dan ook alle teams het aantal keer/uur laten trainen dat we als doel hadden gesteld. Zodra het trainingsschema rond is, zal dit worden gecommuniceerd.

In de bijlage het zaalhockey infobulletin vol informatie over het komende zaalhockeyseizoen, zoals de competitiedagen, trainingen, contributie, benodigde materialen en de organisatie van de wedstrijden.

Op maandagavond 25 november zal er in het clubhuis een arbitrage- en coachavond worden georganiseerd.
  • 19.30-20.30 uur: arbitrage gedeelte onder leiding van Marc Hendrickx voor iedereen die het leuk en handig vindt om de regels van het zaalhockey nog eens goed uitgelegd te krijgen.
  • 20.30 – 21.30 uur: zaalcoach gedeelte onder leiding van Vincent Opgelder voor alle zaalcoaches.

  • Materialen voor de keepers. Tijdens deze avond zal de materialencommissie aanwezig zijn om de zaalhoezen en riempjes tegen betaling van een borg beschikbaar te stellen. Voor de teams die al voor de 25e de zaal in moeten, zal de materialencommissie op een ander moment het benodigde materiaal beschikbaar stellen.

Heb je ondanks alle informatie nog vragen voor de zaalhockeycommissie?

We zijn bereikbaar via email [email protected] hcbloemendaal.nl

De Bloemendaal zaalhockey-commissie,
Vincent Opgelder, Lidewij Boogers, Marije Hemmes en Paulien Schous


foto: Koen Suyk 
Bijlage: infobulletin zaalhockey-nov 2019 voor website.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda