Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Start trainingen januari 2020
Terwijl iedereen hopelijk geniet van een mooie kerstperiode, willen we graag berichten over de te starten trainingen in januari.


Samengevat:
Start trainingen F-jes en eerstejaars E: vrijdag 24 januari 
Start andere trainingen: vrijdag 31 januari
Geen training op vrijdag 14 februari (voorjaarsvakantie)


Training 24 januari:
Alle F-jes: veld 1 en 2 van 14.45-15.45 uur 
Alle eerstejaars E: veld 1 en 2 van 15.45-16.45 uur 


Training 31 januari:
Let op: op vrijdag 31 januari trainen de jongens eerstejaars E ook! Dit is niet hun normale dag, maar zij trainen dan van 15.45-16.45 uur tegelijkertijd met de meisjes. Het veld waarop ze trainen, zal in die week bekend gemaakt worden.


Vrijdag 31 januari gaan alle trainingen weer van start. We starten expres op 31 januari, zodat we nog 2 volle weken kunnen trainen voordat op vrijdag 14 februari de voorjaarsvakantie begint. Op vrijdag 14 februari wordt er niet getraind! Vanaf 24 februari is dan ook weer het volledige schema van kracht en wordt er ook weer getraind op veld 3 en 4 vanaf 16.45 uur.

De F-jes en eerstejaars E doen mee aan de midwintercompetitie. Deze start natuurlijk al vóór 31 januari. Alleen voor deze teams geldt daarom dat er op vrijdag 24 januari al getraind wordt.

Vanaf maart zal ook de nieuwe competitie van start gaan. Alleen in de A vindt geen herindeling plaats. Bij alle andere categorieën is dit het wel het geval. Doel zou moeten zijn dat iedereen na de winter op zijn/haar juiste niveau speelt. Echter, door de strategie van de bond is dit niet automatisch het geval. Vroeger werd er verticaal ingedeeld en wist je zeker dat iedereen uiteindelijk op het juiste niveau speelde. Nu wordt horizontaal ingedeeld en worden er dus bijvoorbeeld vierentwintig teams gelijkmatig over vier poules verdeeld. Hierdoor zijn de verschillen groter dan wanneer je de sterkste zes teams in poule A doet, de volgende in poule B enz. De bond gelooft sinds vorig jaar in deze aanpak. We zullen wederom moeten gaan zien hoe dat uit gaat pakken. Uiteindelijk bepaalt de bond de poule indelingen en hebben wij daar helaas nauwelijks invloed op.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda