Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Corana Update 31/3
In vervolg op de persconferentie van de regering van 31 maart jl. de volgende update:


Overeenkomstig de opgelegde maatregelen van de regering, de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van de KNHB zijn op HC Bloemendaal niet alleen alle wedstrijden, maar ook alle trainingen in ieder geval stilgelegd tot en met 28 april. Het clubhuis is al die tijd gesloten. Of en in welke vorm sporten in de buitenruimte na 28 april mogelijk wordt, is nog onderwerp van overleg tussen NOC*NSF en het ministerie VWS. Het is dus ook nog niet bekend hoe de competitie kan worden afgerond. Informatie volgt zodra meer bekend is.


Het hele complex, inclusief de velden, blijft in ieder geval tot 28 april verboden terrein. Het is dus ook niet toegestaan daar recreatief te sporten of te spelen.


Alle evenementen en toernooien kunnen in ieder geval tot 1 juni geen doorgang vinden. Dat betekent onder meer dat het scheidsrechters-examen (16 april), het ABN-AMRO 3 vs 3-toernooi (26 april), de HC Bloemendaal Lustrum-receptie (26 april) en de EHL-finals (9-13 april) niet doorgaan. 


Tenslotte: blijf alert, volg de richtlijnen en zorg goed voor elkaar. En houd de komende tijd de site en de app in de gaten voor verdere berichtgeving.


Update van 31/3 20.00 uur 

 
 
Share

terug naar vorige scherm
Lustrum website
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda