Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Nieuwe LED-boarding langs ABN AMRO KG1
Het kan je niet ontgaan zijn, achter de beide goals op het ABN AMRO KG1 is fonkelnieuwe LED-boarding geplaatst en afgelopen weekend in gebruik genomen. De nieuwe LED-boarding is een enorme investering, maar biedt dan ook een geweldige exposure aan onze sponsoren. 

Naast de nieuwe LED-boarding hebben wij ook de vaste boarding in een nieuw, strak jasje gegoten. Het geheel oogt zeer netjes en wij zijn trots op het eindresultaat.

SportLED heeft de boarding geleverd en is meteen zelf sponsor geworden. Letterop was al trouw partner en heeft alle vaste boarding geplaatst. Onze eigen Ronald, Jules, Frank en Jan hebben keihard gewerkt om het geheel geplaatst en werkend te krijgen, onder andere ook met belangrijke hulp van Oedze. Grote complimenten!

De posities op de LED-boarding zijn voor dit seizoen uitverkocht (net als de twee lange zijdes). Wel zijn er nog enkele gave posities op de nieuwe vaste boarding beschikbaar (3 of 6 meter) op de korte zijdes. Mocht je interesse hebben in sponsoring van HC Bloemendaal en mee willen genieten van de effectieve exposure en onze gezellige sponsorevents, neem dan even contact op via [email protected] of kijk op onze sponsorpagina.

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda