Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Heren 1 speelt EHL dit paasweekend!

Door vorig jaar, in het door Corona afgebroken seizoen, bovenaan te eindigen in de Tulp Hoofdklasse heren, plaatste Bloemendaal zich direct voor de Final4 van de EHL van dit seizoen 2021.

 

Lang is het door de Coronamaatregelen onzeker geweest of het evenement wel doorgang zou vinden, maar dit paasweekend is het Wagener Stadion in Amstelveen het decor van de Final4. Een prachtig stadion, maar helaas…..zonder publiek!

 

Hoe anders was dat in 2018. Weet je het nog? Het is al weer even geleden, maar Heren 1 won in 2018 de EHL in een prachtige ambiance op het eigen Kopje. Wat een prachtig feest was dat, je kunt het je in deze tijd bijna niet meer voorstellen. Samen feesten met de spelers, volle tribunes met Bloemigans en iedereen die de handen uit de mouwen stak om er een super geslaagd evenement van te maken. Het contrast is groot. Spelers en staff leven dit weekend in een bubble om gevrijwaard te blijven van positieve Corona testen en niemand buiten de organisatie is welkom op het terrein.

 

Maar er is ondanks dat natuurlijk wel een prachtige prijs te winnen. Heren 1 heeft afgelopen zondag met een 9-2 overwinning op Hurley een goed generale gehad en is gebrand om ook weer Europees succesvol te zijn. De spelers staan te trappelen om zaterdag 3 april te starten om 16.15 uur tegen Royal Leopold Club. Bij winst volgt dan maandag de finale en mocht het onverhoopt misgaan dan is zondag de strijd om het brons. Daar gaan we natuurlijk niet vanuit, zeker niet als we allemaal in oranje outfits, met sjawls en petten, de spelers digitaal gaan steunen!

 

De EHL heeft een eigen TV platform waarop alle wedstrijden zijn te zien. Voor €9,99 kun je hier een pass aanschaffen waarmee alle 8 wedstrijden zijn te zien (ook die van de dames van Amsterdam en Den Bosch). Op zaterdag 3 april en op maandag 5 april (tweede paasdag) zendt de NOS ook wedstrijden uit op NPO1, en de NOS app. Op dit moment is nog niet bekend welke wedstrijden dat zullen zijn.

 

Om helemaal niks te missen check out Bloemendaal op Instagram

 

Het wedstrijdschema

Zaterdag 3 april

11.30 uur Dames: Club de Campo de Madrid – Der Club an der Alster (M1)

14.00 uur Dames: AH&BC Amsterdam – HC ‘s-Hertogenbosch (M2)

16.15 uur Heren: HC Bloemendaal – Royal Leopold Club (M3)

18.45 uur Heren: HTC Uhlenhorst Mülheim –AtleticTerrassa HC (M4)


Zondag 4 april

13.30 uur Dames 3e/4e plaats: Verliezer M2– Verliezer M1

16.00 uur Heren 3e/4e plaats: Verliezer M4– Verliezer M3

 

Maandag 5 april

13.30 uur Heren FINALE: WinnaarM4– WinnaarM3

*Prijsuitreiking direct na de wedstrijd


16.00 uur Dames FINALE: WinnaarM2 – WinnaarM1

*Prijsuitreiking direct na de wedstrijdFoto: Koen Suyk
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda