Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 15 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
15:50 Thuis JO18-4 HSC Hermes JO18-1
Trainingen en onderlinge wedstrijden senioren

Afgelopen zaterdag zijn een aantal maatregelen versoepeld waardoor iedereen ouder dan 18 jaar weer mag trainen en er onderlinge wedstrijden mogen worden gespeeld (er mogen alleen nog geen wedstrijden tegen andere verenigingen worden gespeeld)


Trainen doordeweeks

In deze tijd van het jaar is animo over het algemeen redelijk beperkt (en de koudste weken moeten nog komen). Daarom hebben we er voor gekozen om tot vrijdag 18 februari alleen op donderdagavond de velden open te stellen voor trainingen. Op veld 1 kan van 21.00 – 22.00 uur worden getraind en op veld 2 van 20.00-21.00 en van 21.00 – 22.00 uur.Wil je als team hiervan gebruik maken? Stuur dan graag 1 dag van tevoren een whatsapp bericht naar Rutger Meijerink (06-22556835), zodat het clubhuis open is. En als er teveel aanmelding voor een tijdstip is, zal hij dat uiteraard terugkoppelen. Als blijkt dat er heel veel animo is en daarmee de velden te vol zijn, kan er worden opgeschaald.


Trimmers

De trimmers kunnen op maandag en woensdag op hun ‘eigen’ tijden trainen.

Vanaf 21 februari gaat het reguliere trainingsschema weer in. Met de elftalcommissie kijken we zoals beloofd opnieuw naar het schema.


Trainen en wedstrijden op zondag

Op zondag kan er ook getraind worden en/of kunnen onderlinge wedstrijden worden gepland. Hiervoor stuur je een bericht naar het (nieuwe) wedstrijdsecretariaat: Bas Cremers en Hubert van Aalderen. Het mailadres is ongewijzigd: [email protected]. Graag info wie tegen wie speelt en op welke tijd je graag wil spelen. Dan is iedereen op de hoogte wat er die dag gebeurt. De tijden proberen we nog steeds zoveel mogelijk bij elkaar te plannen in verband met het openen en sluiten van het clubhuis.


De onderstaande restricties op de club zijn voorlopig nog onveranderd:

Naast de spelers krijgen alleen mensen die functioneel aanwezig moeten zijn toegang tot het terrein (scheidsrechters, coaches, managers)

Toeschouwers zijn nog niet toegestaan

Het clubhuis is open (alleen de wc's) tijdens trainingen en onderlinge wedstrijden

De horeca is nog gesloten, take away gaan we zoveel mogelijk verzorgen!

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda