Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Gezocht: nieuwe accommodatie manager
Sommige dingen op onze mooie club veranderen gelukkig nooit, sommige andere dingen helaas wel. Na komende zomer zal onze accommodatie manager Jules Hustinx met welverdiend pensioen gaan. Dat stelt ons voor de uitdaging om een vervanger voor Jules te vinden. 

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar iemand met gevoel voor de cultuur van onze familieclub en goede sociale vaardigheden om in de hectiek van een drukke dag faciliterend te kunnen blijven optreden. De rol vraagt om iemand met een pro actieve hands-on mentaliteit, met twee rechter handen en een goed technisch inzicht om de velden, het clubhuis en het materieel goed te beheren en te onderhouden. Het is een zelfstandige, brede en verantwoordelijke rol. De accommodatie manager vervult een zichtbare en centrale rol binnen de organisatie van onze club en werkt nauw samen met de horecamanager en de club manager. We bieden een uitdagende baan met veel zelfstandigheid. Deze accommodatie manager heeft plezier in zijn/haar werk, brengt humor met zich mee, is betrokken en verantwoordelijk, is een teamspeler en is communicatief sterk. Qua gerichte werkervaring denken we aan minimaal vijf jaar en de gevraagde inzet is deeltijds (circa 28 uur per week), deels doordeweeks en deels in het weekend. Zie in de bijlage de volledige vacature omschrijving.

Interesse?
Ben je zelf ge├»nteresseerd in deze uitdagende rol of ken je iemand in je netwerk die geschikt zou kunnen zijn? Laat het ons weten en neem contact op met Michiel Stange, via [email protected]
 
Bijlage: functieprofielaccomodatiemanager7maart2022.docx
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda