Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Jongens en Meisjes D1 winnen Kiwi Cup in Hamburg
Vrijdagmiddag direct uit school vertrokken Jongens en Meisjes D1 met een grote bus naar het Duitse Hamburg om daar Bloemendaal te vertegenwoordigen op de jaarlijkse Kiwi Cup. Bepakt met tassen, tenten, sticks, ballen en keeper spullen vertrokken de teams met coaching staf naar Duitsland.

Na een lange busrit, tijdens welke coaches Erwin en Pien een ontzettend leuke pubquizzzz organiseerden, arriveerden de teams in Bremen waar vrijdag in een heel mooi hotel werd overnacht. Natuurlijk gingen de kinderen vroeg slapen, want de volgende morgen moesten ze al vroeg richting Hamburg voor de start van de Kiwi Cup.

Zaterdag volgden voor beide teams vier succesvolle wedstrijden, waarna voor zowel de jongens als de meiden de finale op zondag zo goed als zeker was. De nacht werd doorgebracht in tenten en er werd uiteraard flink gefeest met de Duitse en Deense tegenstanders.

Zondag begonnen de teams met hun laatste poulewedstrijden die wederom overtuigend gewonnen werden. Aansluitend speelden zowel de jongens als de meiden de finale. Eerst wisten de jongens met 3-1 te winnen van thuisploeg Rissen, waarna de meiden het Bloemendaalse feest compleet maakten door de finale met 3-0 te winnen van Kiel. Twee mooie bekers gingen mee de bus in terug naar Bloemendaal.

Moe maar voldaan arriveerden beide teams zondagavond tegen middernacht weer in Bloemendaal, waar ze werden onthaald door hun ouders. Voor alle kids (en natuurlijk ook voor de begeleiding) was dit een weekend om nooit meer te vergeten. Een geweldig toetje van een prachtig seizoen.
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda