Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Samenstelling Technische Commissie jeugdhockey seizoen 22-23
De Technische Commissie zal komend seizoen één wijziging ondergaan: Erwin van der Weijden neemt de rol van Technisch Manager voor de jeugd op zich. Erwin is een bekend gezicht op onze club. Hij is sinds 2019 trainer/coach van JD1 en is vier seizoenen trainer geweest van Damus 2. In zijn rol als’TM’ is Erwin binnen de commissie ‘eerste onder gelijken’ en bovendien verantwoordelijk voor de opleidingsjeugd (8E, D2, D1, en C1 teams), de coördinatie van de keeperstrainingen en de zaalhockey coördinatie. 
Sjoerd Wolters is komend seizoen verantwoordelijk voor de coördinatie van de Topjeugd (A1 en B1 teams). Ook Sjoerd is al geruime tijd als trainer/coach en als coördinator aan HCB verbonden (sinds 2016). Ewout Pahud - kind van de club, wie kent hem niet - heeft komend seizoen opnieuw de Breedtejeugd onder zijn hoede. Kees van Schieveen maakt het kwartet compleet als coördinator van de Jongste jeugd (mussen, F-jes en 6E teams). Kees is al sinds 2017 werkzaam op HCB. Kortom, een ervaren team met ambitie.

Eén bekende naam ontbreekt hierboven en dat is die van Technisch Directeur Diederik van Weel. Diederik wordt komend seizoen assistent coach bij Dames 1 van Hurley. Met zijn hockeykennis en -kunde en zijn organisatorische kwaliteiten verliest Bloemendaal een professional met visie en passie voor het ontwikkelen van hockeytalent. Wij bedanken Diederik voor de plezierige samenwerking en zijn toewijding, we wensen hem alle goeds toe.

Ewoud van Gellicum
Bestuurslid hockeyontwikkeling

Foto Koen Suyk
 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda