Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Vakantie en Trainingschema

Het seizoen zit erop. De laatste kampioenschappen en toernooien zijn gespeeld. Wie er niet genoeg van kan krijgen kan nog t/m 17 juli 2022 kijken naar de Hockey Women's World Cup 2022 in het Wagener Stadion. Zelf hou ik een hockeypauze, geniet ik wat na van een mooi hockeyjaar. En bedenk ik me dat we dat zoals gewoonlijk weer met z'n velen hebben gedaan.

Denk bijvoorbeeld aan het jeugdbestuur, want naast het hockeyen zelf zijn er mede door hun bijdrage veel fijne feestjes gevierd: sinterklaas voor de F-jes en de Musjes, D-nacht (inclusief brandalarm) en het C-feest. Voor feesten voor de A- en B-jeugd lukte het door Covid niet een datum te vinden, maar dat is tijdens de EHL en de Play-offs ruimschoots goed gemaakt…
Ian van Veen gaat na vele jaren als moderator van het jeugdbestuur stoppen. Dank Ian, voor je energie, enthousiasme en geduld!

En dankjewel aannamecommissie, voor het telkens weer doorlopen van een zorgvuldige procedure bij het aannemen van nieuwe leden. En niet te vergeten de fijne samenwerking met de ledenadministratie. Dank aan de coördinatoren, Brigje en Lot, en aan alle groepsmanagers voor jullie regelwerk van bar- en rijdiensten tot aan het regelen van invallers, coaches, managers, E-diners, Mini's van de week, ballenkinderen, line-ups, en natuurlijk de ontvangsten bij de wedstrijdtafel. Dankjewel wedstrijdsecretariaat, voor het onverstoord plannen (en wijzigen..) van alle wedstrijden, het uitleggen, en het contact onderhouden met andere clubs en met de bond. Dankjewel Hemels D commissie, voor het -met wat hick-ups onderweg- organiseren van een super geslaagd Hemels D toernooi! Dank supercoach commissie, voor het elke week verbinden van onze heren en dames 1 spelers aan onze jeugd. Dank ook aan de mensen die zich wekelijks inzetten als coach en trainer van onze drie G-hockey teams. Dank aan de zaalcommissie; lastig hoor, zaalhockey organiseren in tijden van corona..

En ook de kick-off commissie, dank. Ze hebben gezorgd voor een zeer geslaagde start van dit seizoen, en ik weet dat ze alweer druk bezig zijn met de komende kick-off op zaterdag 27 augustus!

Tenslotte wil ik ook de technische commissie van afgelopen seizoenen, Diederik, Sjoerd, Kees en Ewout, bedanken voor de fijne samenwerking en hun bevlogenheid.

Mocht je overigens willen weten wie er in al deze of andere commissies zitten, neem dan eens hier een kijkje.

Planning komend seizoen
Zaterdag 9 juli: voorlopig trainingsschema seizoen 2022-2023 (zie de bijlage onder aan dit bericht)
Maandag 15 augustus: start trainingen A1/B1
Maandag 22 augustus: start trainingen C1
Zaterdag 27 augustus: kick-off jeugd
Zondag 28 augustus (9.00-10.00 uur): kick-off Musjes
Maandag 29 augustus (1e schooldag): start trainingen overige jeugd
Zaterdag 3 september: start landelijke competitie AB-jeugd / oefenwedstrijden
Maandag 5 september (om 20.00 uur): coachavond breedtejeugd
Week van 5 september (datum volgt): coachavond opleidingsjeugd en jongste jeugd (onder 10, onder 9 en onder 8), dus ook over de nieuwe regels
Zaterdag 10 september: start overige competities (AB breedte en CDEF-jeugd)

Ik wens iedereen een fijne vakantie!

Lara Frank
Bestuurslid jeugd

 
Bijlage: Trainingsschemav14juli2022.pdf
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda