Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 15 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
15:50 Thuis JO18-4 HSC Hermes JO18-1
We zijn weer begonnen! De technische commissie jeugd stelt zich voor

Hopelijk heeft iedereen genoten van een heerlijke zomervakantie en hebben we allemaal zin in een nieuw hockeyseizoen. Het was tijdens de kick off een groot feest om alle jeugdteams en hun ouders weer te zien op de club! De Technische Commissie (TC) heeft het hele trainingsschema inmiddels ingevuld, iets wat nog nooit zo snel is gelukt. We zijn megablij met de beschikbaarheid en inzet van alle trainers! 

Daarnaast is er binnen de TC wat veranderd, zo is Erwin van der Weijden onze nieuwe Technisch Manager en coördinator Opleidingsjeugd. Erwin zelf is een bekend gezicht op de club, maar is hij nieuw in deze functie. Hij wordt ondersteund door Ewout Pahud de Mortanges, Breedte O18-O16-O14-O12, Kees van Schieveen, Jongste Jeugd en Sjoerd Wolters, Topjeugd O18-O16.


Trainingen

Inmiddels zijn alle trainingen begonnen en heeft elk team een trainer. Tot en met de herfstvakantie hebben alle jeugdteams in de O16-O14-O12 twee keer per week training. Na de herfstvakantie komt er een winterschema omdat er geen verlichting is op velden 3 & 4. Het winterschema daarvoor volgt snel op de website.


Coaches

Ook dit jaar zijn er weer veel ouders die zich inzetten als coach op zaterdag, daar zijn we als club heel blij mee. De afgelopen dagen zijn er coachavonden op de club gehouden om onze coaches op weg te helpen.


Jeugdtrainers/coaches

Sinds dit seizoen hebben we nog nooit zoveel jeugdtrainers gehad binnen de club. De trainers groep is jong maar veel belovend. Zo geven veel trainers in koppels training om elkaar aan te vullen en boven op de groep te zitten. Elk O10 teampje heeft twee jeugdcoaches uit de O16 en O18. Het is mooi om te zien dat er binnen HC Bloemendaal nu zoveel jeugdtrainers zijn die zich verder willen ontwikkelen!


Jongens

O10-1   Maarten Bedeaux & Olivier Bos

O10-2   Fieke Zondervan & Magalie van Geen

O10-3 Tijn Steenman & Bartolome Govaert Meija

O10-4 Joni Heijn & Felix Steffens


Meisjes

O10-1  Julie Hoogendoorn & Julie Akkerman

O10-2   Eef van Weel & Emilie Notermans

O10-3   Eefje Verschuur & Floor Hoogendoorn

O10-4   Jet Jonker Roelands & Nanne Hemmes

O10-5   Feline de Gier & Quirine Bouwmeester


Meisjes O14-2   Benjamin Frowein

Jongens O14-2   Guido Thuijs


Opleiding trainers

Om onze trainers te ondersteunen organiseren we komend seizoen een aantal bijscholingen, de eerste staat al gepland over twee weken. Ook zijn inmiddels Harm Nouwen, Guido Thuijs en Benjamin Frowein begonnen met de KNHB cursus HT2.


Keeperstraining

De keeperstrainingen voor de vaste keepers gaan deze week van start onder leiding van Mischa Timmerman en Marco Vreeburg. De trainingen voor de 'Keeper van de Week’ beginnen op deze week ook. Erwin van Weijden is sinds dit seizoen keepers coördinator.

Veel plezier in het nieuwe seizoen en we hopen snel alle kinderen weer op het veld en alle ouders weer langs de lijn te zien! Mocht u nog vragen hebben over trainingen, wedstrijden of iets anders graag per email contact opzoeken met de technische commissie.

 

De technische commissie

Erwin van der Weijden - [email protected] -
[email protected] - [email protected]

Ewout Pahud de Mortanges - [email protected]

Kees van Schieveen - [email protected]

Sjoerd Wolters - [email protected]

 
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda