Sponsor voucher | login | muspas opladen | volg ons: 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 15 oktober 2022
Tijd T/U Team Tegen team
15:50 Thuis JO18-4 HSC Hermes JO18-1
Nieuws van de arbitrage commissie

De kop is er af; de eerste wedstrijden zijn weer gespeeld en natuurlijk ook gefloten. Zonder scheidsen geen wedstrijd!


In de slotfase van vorig seizoen hebben 4 scheidsrechters de opleiding tot CS+ scheidsrechter met succes weten af te ronden. Bas Cremers, Hielke Strüben, Pieter Siers en Harm Nouwen (zie bijlage!!) hebben laten zien dat ze een hoog niveau hockeywedstrijd in goede banen kunnen leiden en hebben hun CS+ certificaat te pakken. Vind je het ook leuk om hoog niveau wedstrijden te fluiten? Stuur dan een mail naar [email protected] en wij vertellen je er meer over.


Sinds het scheidsrechtersexamen digitaal is gegaan, is er toch behoorlijk wat jeugd die nog geen kaart heeft. We zullen als club hier een inhaalslag moeten maken en per team (vanaf JO18 en MO18) word je binnenkort uitgenodigd om een speedtraining te volgen en aansluitend examen te doen. Gewoon weer op de club! Voor de O18-jeugd en O16-jeugd hard nodig, want zonder scheidsrechterskaart mag je ook niet spelen. De uitnodiging hiervoor loopt via de teammanager.


Ook als ouder is het verstandig om al vroeg je scheidsrechterkaart te halen. Zo kun je meegroeien met het niveau van je kind(eren). Hieronder leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat.


De digitale leerweg kun je uiteraard doen wanneer het je uitkomt. Voor het digitale scheidsrechters examen wordt gebruik gemaakt van een vast tijdstip (tussen 20.00 en 21.00 uur). Zodra je inlogt heb je 40 minuten om het examen te maken, en dit moet gedaan worden tussen 20.00 en 21.00.


De volgende serie dagen waarop we de speedtraining met aansluitend het digitale examen gepland hebben, zijn:

 

Maandag 26 september 2022 (O18-jeugd heeft op deze dag voorrang)

Woensdag 5 oktober 2022 (O16-jeugd +ouders)

Maandag 10 oktober 2022 (O16-jeugd +ouders)

Woensdag 26 oktober 2022 (O16-jeugd +ouders)

Maandag 31 oktober 2022 (O16-jeugd +ouders)

Woensdag 2 november 2022 (O16-jeugd +ouders)

Maandag 7 november 2022 (O16-jeugd +ouders)

 

De O18-jeugd en O16-jeugd ontvangen een bericht met de dag waarop ze examen moeten doen via de teammanager.

Ben je vader/moeder en wil je graag je scheidsrechterskaart halen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Houd er rekening mee dat er per sessie een maximaal aantal deelnemers mogelijk is. Wacht dus niet te lang met aanmelden, want het kan zijn dat jouw voorkeursdag dan al vol zit.

 

Even de praktische informatie op een rijtje:

stuur minimaal één week voor de door jou gekozen examendag een mail vanuit je eigen e-mailadres naar [email protected] met daarin je volledige naam en de dag waarop jij examen wil doen:

 

na aanmelding zorgen wij dat je e-mailadres bekend is bij de KNHB. Zij dragen zorg voor de digitale leeromgeving en het proefexamen;

 

één werkdag voor het examen, ontvang je via de club de link naar de toets. De link is een uur beschikbaar en zodra je bent ingelogd, heb je 40 minuten de tijd om de toets te maken.

 

Let ook nog even op de volgende zaken:

Zonder aanmelding (minimaal één week vóór de door jou gekozen datum) ontvang je geen digitale leeromgeving en kun je geen examen doen. Zorg dus dat je je vooraf aanmeldt bij [email protected]

Zorg ervoor dat de mail die je naar ons verstuurd vanuit je eigen e-mailadres gebeurt en niet die van je ouders/verzorgers;

Mocht je een Hotmail-account hebben dan komt de aanmeldbevestiging mogelijk in de spambox óf met vertraging binnen.

 

Hartelijke groet en tot op de velden!

 

De arbitragecommissie

 
Bijlage: PieterHarm.jpg
 
Share

terug naar vorige scherm
HCBloemendaal TV
Inschrijven nieuwsbrief
 
Agenda